1 kk HukkaJuniori-jäsenyyksiä – saatavilla rajoitetun ajan!

1 kk HukkaJuniori-jäsenyyksiä – saatavilla rajoitetun ajan!

Onko 10–15-vuotiaan lapsesi liikuntaharrastus vielä etsinnässä? Oletteko kenties aloittamassa vasta syksyllä, eikä pidempiin sitoutumisiin ole juuri nyt haluja? Tulkaa siis testaamaan HukkaJuniori – nyt rajoitetun ajan yhden kuukauden mittaisena kampanjajäsenyytenä, yhteensä vain 69 euroa!

HukkaJuniori-jäsenyydellä lapsesi saa yhdellä jäsenyydellä pallopelit vanhemman parissa ja yhdeksän ryhmäliikuntalajia – uutuuslajina Hukkakoris. Solmi sopimus vaikka samantien netissä niin lapsesi pääsee halutessaan jo seuraavalle lukujärjestyksen mukaiselle HukkaJuniori-tunnille täysimääräisenä HukkaJuniori-jäsenenä!

08 4152 2001

Soita ja kysy lisää HukkaJuniori-jäsenyydestä!


Muista myös HukkaJuniorin kertakäyntilippu 15 € / hlö!

HukkaJuniori

HukkaJuniori on 10–15-vuotiaiden oma jäsenyys, johon sisältyy mahtava valikoima nuoria kiinnostavia liikuntalajeja sekä mahdollisuus pelata Hukan kaikkia palloilulajeja yhdessä vanhemman kanssa. 12 kuukauden Hukkajuniori-jäsenyys maksaa 44 €/kk, liittymismaksu 0 €, jos jollakin perheenjäsenellä on jo normaali Hukka-jäsenyys, tai 64/kk, liittymismaksu 50 €, jos perheessä ei ole aikuisia Hukan jäseniä.

Lue lisää HukkaJuniori-jäsenyydestä!

 

Etkö saa lastasi kiinnostumaan liikunnasta?

Hukan ohjaajien iloinen ja kannustava asenne on herättänyt innostuksen liikuntaan myös sellaisissa lapsissa, joille esimerkiksi koululiikunta ei ole oikein maistunut.

Liikunnan ilo on meille ihmisille luonnollinen tunne, ja sen herättäminen on lahja, josta lapsesi hyötyy koko loppuelämänsä. Kannattaa tulla kokeilemaan!

Etkö lapsesi oikein tiedä, mikä laji kiinnostaisi?

hukan-12-paivan-100-prosenttinen-tyytyvaisuustakuuSiinä tapauksessa HukkaJuniori-jäsenyys on juuri sopiva hänelle! HukkaJuniori-lukkarin kahdeksan ohjattua liikuntalajia sekä pallopelit vanhemman seurassa tarjoavat niin monipuolisen lajikattauksen, että lapsesi löytää suosikkinsa aivan varmasti.

Olemme tästä niin varmoja, että tarjoamme Hukan 12 päivän 100 % tyytyväisyystakuun myös HukkaJuniori-jäsenyyksiin! Jos lapsesi ei ole tyytyväinen ja päätätte irtisanoa sopimuksen 12 päivän sisällä liittymisestä, saatte kaikki maksamanne rahat takaisin. Liittyminen on siis täysin riskitön.

Harjoitteleeko lapsesi jo vakavissaan jotain lajia?

Monipuolisesta HukkaJuniori-lukkarista löytyy lajiharjoittelua tukevia liikuntamuotoja niin voimalajeille kuin vaikkapa tanssillisillekin lajeille. Esimerkiksi HukkaJuniori-jooga voi tuoda kaivattua notkeutta ja liikkuvuutta jääkiekkoharjoituksiin ja HukkaJuniori-circuit toivottua lihaskuntoa balettiharjoituksissa auttamaan.

Tietenkään unohtamatta sitä, että HukkaJunniori-jäsenyyden tarjoama monipuolinen liikunta on mukavaa vaihtelua lajiharjoituksille ja yksinkertaisesti todella hauskaa! Tervetuloa siis testaamaan!