18.11. Les Mills Mix teemalla #WorkoutForWater

18.11. Les Mills Mix teemalla #WorkoutForWater

UNICEF ja Les Mills ovat yhdistäneet voimansa kansainväliseen #WorkoutForWater-tempaukseen, jonka tavoite on tuoda näkyvyyttä 2,1 miljardia ihmistä koskevalle ongelmalle: puhtaan veden puutteelle – ja kerätä varoja vesipumppujen rakentamiseksi Itä-Afrikkaan sitä eniten tarvitseville.

Kansainvälinen #WorkoutForWater-päivä on 18.11. ja Liikuntakeskus Hukka osallistuu siihen tarjoamalla jäsenilleen ja vuokrajäsenilleen muikean puolitoistatuntisen Les Mills Mixin! Tapahtuma alkaa klo 14.30, ohjaajina tsemppaavat tehotiimi Maija ja Annu, ja lajeina on tällä kertaa BODYCOMBAT, BODYATTACK ja BODYBALANCE.

Ellet ole vielä Hukan jäsen, pääset tähän tapahtumaan maksamalla päiväjäsenyyden 15 € – kaikki 18.11. kertyneet päiväjäsenyysmaksut lahjoitamme lyhentämättömänä #WorkoutForWater-keräykseen. Lisäksi saat tietenkin lahjoittaa sinulle sopivan summan allaolevan lahjoituslinkin kautta!

Yhden vesipumpun kustannukset ovat vain 414 dollaria – keräämmehän me todistetusti hyvään kykenevät hukkalaiset varat vähintään yhteen! Otapa siis Hugh Jackmanin neuvosta vaarin, lahjoita ja tule treenaamaan tärkeän asian puolesta: