20 € viikkokortteja taas saatavilla – tuotto Oulu Pride 2018:lle!

20 € viikkokortteja taas saatavilla – tuotto Oulu Pride 2018:lle!

Hukan haluttuja Kokeile kaikkea viikon -kortteja on taas saatavilla! Hintaan 20 € saat itsellesi tai lahjoitettavaksi kortin, joka oikeuttaa kokeilemaan Hukan monipuolisia palveluja seitsemän perättäisen päivän ajan. Tällä Hukka juhlii tuoretta pääyhteistyö­kumppanuuttaan Oulu Pride 2018:n kanssa, ja korteista saatavat tuotot ohjataankin tämänvuotisen Pride-viikon 18.–22.7. järjestelyihin!

Hukka on ylpeä siitä, että voi tarjota jäsentensä käyttöön yli 10 000 sisäliikuntaneliötä, kolme eri kuntosalia, reilusti yli 100 viikkotuntia ohjattua ryhmäliikuntaa, pallo- ja mailapelit, henkilökohtaisen valmennuksen palvelut ja viihtyisät palautumis- ja virkistystilat.

Mutta ennen kaikkea Hukka on ylpeä yhteisöstään, johon jokainen toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi kunnostaan, painostaan, liikuntatottumuksistaan, ihonväristään, sukupuolisesta suuntautumisestaan ja sukupuoli-identiteetistään riippumatta.

Hukan toimintaa ohjaa ajatus siitä, että liikunnan ilo kuuluu kaikille. Siksi myös päätös ryhtyä Oulu Priden päätukijaksi oli Hukalle luonteva. Vietetään yhdessä huikea Pride-viikko 18.–22.7.!

Viikkokortin voit ostaa paikan päältä Hukan vastaanotosta, Isokatu 99, Oulu tai netistä, ja lunastaa sitten vastaanotostamme. Viikkokortit ovat myynnissä 31.5.2018 saakka ja ne on otettava käyttöön viimeistään 30.6.

Huom! Kortin käyttöönotto edellyttää ajanvarauksen palveluneuvojallemme. Voit varata ajan jo etukäteen soittamalla 08 4152 2001, jolloin pääset halutessasi aloittamaan treeniviikkosi heti tutustumiskierroksen jälkeen.