28.1. HukkaJuniorin tutustumispäivä: 5 lajia & tubettaja-Annika!

28.1. HukkaJuniorin tutustumispäivä: 5 lajia & tubettaja-Annika!

Lauantaina 28.1. on taas luvassa HukkaJuniorien tutustumispäivä, jolloin kaikki 8–15-vuotiaat ovat tervetulleita kokeilemaan ilmaiseksi jopa neljää seitsemästä HukkaJuniori-lajista sekä Jump!-minitrampoliinituntia 12 vuotta täyttäneille! Mukana myös tykätty tubettaja ja pitkäaikainen Hukan jäsen Annika! Hashtag: #AnnikaHukassa.

Aikuisille Hukka järjestää samana päivänä kaveripäivän: Hukan jäsenen seurassa ilmoittautumalla pääset tutustumaan Hukan palveluihin koko päivän ajaksi maksutta.

HukkaJuniori: kutsu vaikka kaikki kaverisi mukaan näytetunneille! HukkaJuniori-ikäinen: tervetuloa 28.1. Hukkaan, Isokatu 99 – vanhempasi saa tulla mukaan, jos haluat, mutta se ei ole pakollista. 8–15-vuotiaan vanhempi: vinkkaa lapsellesi HukkaJuniori-tutustumispäivästä tai tulkaa vaikka yhdessä tutustumaan HukkaJuniori-lajeihin ja tapaamaan Annikaa!

Jos haluat kokeilla näytetunteja, ota mukaan sisäliikuntavarusteet ja juomapullo, ja varaa reilusti aikaa vaatteiden vaihtoon ennen tuntia. Tervetuloa!

Ohjelma lauantaina 28.1.

  • 10.30 Näytetunti: SkillsVoima. Ohjaajana Mari
  • 11.00 Näytetunti: CardioTennis. Ohjaajana Paul
  • 11.30 Näytetunti: Telinevoimistelu 8–10-vuotiaille. Ohjaajana Essi
  • 12.30 Näytetunti: Kehonhuolto. Ohjaajana Salla
  • 13.15 Näytetunti: Telinevoimistelu 11–15-vuotiaille. Ohjaajana Maija
  • 14.15 ANNIKA MEET & GREET
  • 15.15. Näytetunti: Jump! 12 vuotta täyttäneille. Ohjaajana Maija

Tunnelmia edellisestä Annika Meet & Greetistä

Tällä videolla reportteri-Joonas opettelee parhaansa mukaan perusasioita tubettamisesta Annikan johdolla. Mukana tietenkin myös fiilikset osallistujilta! #AnnikaHukassa