4.12. Päiväajan avoimet ovet klo 6–15 – tervetuloa kokeilemaan ilmaiseksi!

4.12. Päiväajan avoimet ovet klo 6–15 – tervetuloa kokeilemaan ilmaiseksi!

Tiistaina 4.12. aivan kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan Hukan päiväajan jäsenyyttä ilmaiseksi! Eli kunhan saavut klo 6–15, voit tutustua ja halutessasi kuntoilla Hukassa vaikka koko päivän klo 17 saakka maksutta.

Jos liikuntakeskus ei ole entuudestaan tuttu paikka tai ajatus kuntosalista tai ryhmäliikunnasta hirvittää, ei huolta! Olemme koonneet tiistaiaamupäivään tavallisen ohjelmiston lisäksi erittäin helppoja tunteja, joilla edetään hyvin rauhalliseen tahtiin ja opastetaan kaikkia tarpeen mukaan. Erityistunneille ovat luonnollisesti tervetulleita tutustujien lisäksi myös jäsenemme!

Lisäksi valmentajamme ovat valmiina auttamaan sinua kuntosaleillamme!

Erittäin helpot tunnit:

• 10–10.30 HopeaHukat / Sirpa (vaikeustaso valkoinen, eli erittäin helppo). Erittäin helppo, koko kehoa harjoittava tunti, jossa liikkeet on mahdollista tehdä myös tuolilla istuen.
• 11–11.30 Kiertoharjoittelu / Jenni (valkoinen, erittäin helppo)
• 12.15–12.45 Venyttely / Sirpa (valkoinen, erittäin helppo)

Muut tiistai­aamupäivän tunnit:

• 7–8 JoogaPower / Tiia (vaikeustaso oranssi, eli kaikille sopiva mutta jo hieman haastavampi tunti)
• 10–10.45 HukkaCycling / Tiia (vaikeustaso harmaa, eli helppo)
• 11–12 BodyBalance, lämpötunti / Sirpa (harmaa, helppo)

Neuvonta kuntosaleilla

Kuntosaleilla päivystävät valmentajamme Mari ja Minja neuvovat sinua mielellään kaikissa laitteiden käyttöön ja kuntoiluun liittyvissä pulmissasi! Mari on paikalla klo 10–12 ja Minja puolestaan klo 12–14.


Päiväajan jäsenyys

Tiesitkö, että voit säästää Hukan jäsenmaksussa merkittävästi, jos et tarvitse Hukan palveluita klo 17 jälkeen?

Päiväajan 12 kk määräaikaisjäsenyyden hinta on 44 €/kk (täysjäsenyys 64 €/kk) tai kerralla maksettuna 470 €/vuosi (täysjäsenyys 690 €/vuosi). Liittymismaksu on 20 €.

08 4152 2001

Kysyttävää? Soita, me autamme!

Päiväajan jäsenenä sinun tulee saapua Hukkaan aukeamisajan ja klo 15 välillä ja poistua ennen klo 17. Tämän rajoituksen puitteissa sinulla on edelleen käytössä kaikki Hukan jäsenedut. Huomioithan, että myös kaikki klo 17 jälkeen osuvat jäsenluennot ja -tapahtumat on rajattu päiväjäsenyyden ulkopuolelle – jos tämä on sinulle merkittävä seikka, suosittelemme  Hukka-jäsenyyttä!