Aroma Yin -jooga & Sointukylpy 14.3.

Aroma Yin -jooga & Sointukylpy 14.3.

Tervetuloa rentoutumaan kaikilla aisteilla! Koe täydellinen rentoutuminen Aroma Yin -joogan ja Sointukylvyn parissa lauantaina 14.3. klo 12–13.30. Aroma Yin -jooga & Sointukylpy -tunti on täydellinen kombinaatio kehon rentouttamista sekä mielen rauhoittamista joogan, eteeristen öljyjen ja äänimaljojen avulla.

Aroma Yin -jooga koostuu helpoista lattialla tehtävistä pitkäkestoisista asennoista, joiden rentouttavaa vaikutusta tehostavat puhtaat ja luonnolliset eteeriset öljyt. Tunnilla öljyjä käytetään sekä aromaattisesti että ihon kautta, mutta voit halutessasi tulla tekemään harjoituksen myös ilman öljyjä. Kaikki käytettävät öljyt ovat 100% kasvipohjaisia ja puhtaita.

Sointukylvyssä puolestaan  rentoudutaan lattialla ohjaajan soittaessa äänimaljoja ja kongia. Maljojen harmoninen äänivärähtely puhdistaa mieltä, johdattaa syvään rentoutumiseen ja auttaa stressin lievitykseen.

Aroma Yin -joogatunnilla tuoksut ovat olennainen osa harjoitusta. Tunnin soveltuvuus tuoksuherkille, astmaatikoille, allergikoille, raskaana oleville, imettäville, säännöllisen lääkityksen alla oleville sekä ihmisille, joilla on hoitamattomia sairauksia kannattaa tarkistaa omalta lääkäriltä etukäteen ennen tunnille tuloa.

Virkistyksen osallistujille tarjoaa Fuze Tea!

Tunnin tiedot:

Mitä: Aroma Yin -jooga & Sointukylpy
Ajankohta: Lauantaina 14.3. klo 12–13.30
Kenelle: Vain Hukan varsinaisille jäsenille
Ilmoittautuminen: Kuten normaaleillekin ryhmäliikuntatunneille, aikaisintaan 1,5 h ennen tunnin alkua Hukan vastaanotossa.