#Festarikuntoon-kuvakisa, jaossa 3 x 3 jäsenkuukautta!

#Festarikuntoon-kuvakisa, jaossa 3 x 3 jäsenkuukautta!

Hei! Osallistu Qstockin ja Liikuntakeskus Hukan kuvakisaan ja voita 3 kk maksutonta jäsenaikaa Hukkaan! Kolmen kuukauden paketteja arvotaan yhteensä kolme, joten jaossa on nyt 9 maksutonta jäsenkuukautta! Lisäksi osallistujien kesken arvotaan 3 viikkojäsenyyskorttia Hukkaan.

Kisa on simppeli: ota itsestäsi ja kavereistasi festarikunto-teemaan mielestäsi sopiva kuva ja postaa se Instagramiin, Twitteriin tai Facebookiin julkisena päivityksenä tägeillä #hukkalainen #qstock2017 #festarikuntoon!

Palkintokuukaudet voi hyödyntää uuteen tai nykyiseen jäsenyyteen. Hukkajäsenyys edellyttää 15 vuoden ikää – jos voittaja on 8–15-vuotias, hän voi halutessanne käyttää palkintokuukaudet HukkaJuniori-jäsenyyteen, tai muuten esimerkiksi sukulaisen jäsenmaksuun.

Kilpailu päättyy perjantaina 4.8. ja arvonta sekä voittajien tiedottaminen tapahtuu pian tämän jälkeen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Jos olet Hukan jäsen ja osallistuit kuvakisaan jo aiemmin tänä kesänä #festarikuntoon-leimakorttikilpailun yhteydessä, onnittelumme: osallistut automaattisesti myös tähän kilpailuun!