Firstbeat Hyvinvointianalyysi nyt kampanjahintaan alk. 99 €

Kun päivät pimenevät ja ilma viilenee on hyvä aika tarkistaa oman arjen kuormittavuus Firstbeat Hyvinvointianalyysillä. Hyödynnä siis nyt kampanja: Firstbeatin Hyvinvointianalyysi 139 € / mittaus ja analyysi (norm. 169 €)! Kutsumalla ryhmämittaukseen kanssasi vähintään kolme kaveria, saatte mittaukset hintaan 99 € / hlö / mittaus ja ryhmäanalyysi!

Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Sykevälivaihtelun mittaukseen perustuva Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kertoo palaudutko riittävästi ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Hyvinvointianalyysi arvioi unesi laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo myös, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Hyvinvointianalyysin avulla:

  • Hallitset stressiä; tunnistat stressaavat tilanteet sekä kuormittavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla sekä parannat suorituskykyäsi
  • Palaudut paremmin; tunnistat palauttavat hetket, tehostat palautumistasi ja parannat unenlaatuasi. Tunnet olosi energiseksi ja parannat keskittymiskykyäsi
  • Liikut oikein; löydät sopivan treenimuodon ja -tason. Näet liikunnan terveys- ja kuntovaikutukset sekä energiankulutuksesi ja askelmääräsi. Parannta työ- ja toimintakykyäsi.
  • Hyvinvointianalyysin avulla voit mitata myös oman kuntotasosi saaden tarkan arvion omasta kestävyyskunnostasi puolen tunnin reippaasta kävelystä. Kuntotaso-ominaisuus on helppo ja konkreettinen tapa oman kunnon kehittymisen seurantaan osana monipuolista Hyvinvointianalyysia.

Aloita analyysi näin!

Lähetä sähköpostia salla.kasma@nullhukka.net, soita 040 412 0809 / Salla tai pyydä oman Firstbeat Hyvinvointianalyysisi tilauskoodi Hukan vastaanotossa!