Firstbeat Hyvinvointianalyysi Hukasta!

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi on saapunut täydentämään Hukan valmennuspalveluita. Katso yltä Elämää Hukassa -jakso ja varaa itsellesi oma analyysi!

Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Sykevälivaihtelun mittaukseen perustuva Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kertoo palaudutko riittävästi ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Hyvinvointianalyysi arvioi unesi laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo myös, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Hyvinvointianalyysin avulla:

  • Hallitset stressiä; tunnistat stressaavat tilanteet sekä kuormittavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla sekä parannat suorituskykyäsi
  • Palaudut paremmin; tunnistat palauttavat hetket, tehostat palautumistasi ja parannat unenlaatuasi. Tunnet olosi energiseksi ja parannat keskittymiskykyäsi
  • Liikut oikein; löydät sopivan treenimuodon ja -tason. Näet liikunnan terveys- ja kuntovaikutukset sekä energiankulutuksesi ja askelmääräsi. Parannta työ- ja toimintakykyäsi.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi yksilölle 169 € tai ryhmälle 119 €/hlö, ryhmässä oltava vähintään 4 henkilöä.

Aloita analyysi näin!

Lähetä sähköpostia salla.kasma@nullhukka.net, soita 040 412 0809 / Salla tai pyydä oman Firstbeat Hyvinvointianalyysisi tilauskoodi Hukan vastaanotossa!