Hukan etätreeni: Kehonpainotreeni

Nappaa tästä Hukan valmentajan vinkit kotona tehtävään kehonpainotreeniin!

Jokaisesta liikkeestä on annettu kolme eri versiota, josta voit valita itsellesi parhaiten sopivan suoritustavan. Tee jokaista liikettä 12–15 toistoa, kolme sarjaa ja sarjojen välissä 20–45 sekunnin tauko.

[0:00] Kyykky penkille, kehonpainokyykky tai kyykky käsien nostolla. Huolehdi hyvästä keskivartalon tuesta ja pidä selkä luonnollisessa asennossa.
[0:25] Etunojapunnerrus tasoa (esim. sohvaa) vasten, etunojapunnerrus lattialla tai etunojapunnerrus jalat korotettuna. Muista hyvä lapatuki!
[0:57] Lantion nosto, lantion nosto toinen jalka ilmassa, lantion nosto jalat korottuna tai lantion nosto jalat korotettuna toinen jalka ilmassa. “Litistä” vatsasi niin, että selkä ei mene notkolle, vaan teet työn pakaroillasi.
[1:37] Supermies ristikkäisten raajojen nostolla, supermies kaikkien raajojen nostolla tai supermies kaikkien raajojen nostolla ja käsien kierto pakaroihin. Ojenna vartaloon pituutta. Aktivoi selän lihaksiasi, älä jännitä hartioista.
[2:02] Lankku polvinojassa, lankku suorinjaloin, lankku jalan ojennuksilla. Ajattele että vedät kyynerpäitä kohti varpaitasi ja varpaita kohti kyynerpäitä. Näin saat kuppimaisen asennon, eikä selkään kohdistu painetta.

Katso kaikki etätreenivinkit Youtube-soittolistaltamme!