Hukan jouluinen viikkojäsenyys 20 €, tuotto Oulun Invalidien Yhdistykselle

Hukan jouluinen viikkojäsenyys 20 €, tuotto Oulun Invalidien Yhdistykselle

Lahjoita joulun ennakkolahjana maksuton viikko Hukassa – kortin hinta on 20 € ja tuotto lahjoitetaan Oulun Invalidien Yhdistys ry:lle*. Kortti on otettava käyttöön viimeistään 22.12.2018, joten tällä hyväätekevällä lahjalla ilahdutat läheisiäsi jo ennen joulua!

Joulun kunniaksi ja lahjoitussumman kerryttämiseksi viikkokortin voivat käyttää myös ulkopaikkakuntalaiset ja viikkokorttia jo aiemmin tänä vuonna hyödyntäneet!

Kortti oikeuttaa kokeilemaan Hukan jäsenyyttä seitsemänä perättäisenä Hukan aukiolopäivänä viimeistään 22.12.2016 alkaen (Hukan kiinniolopäivät 24. ja 25.12. eivät kuluta kokeilupäiviä). Kortin saaja aktivoi sen soittamalla kortissa mainittuun numeroon 22.12. mennessä. Tutustujan tulee olla 15 vuotta täyttänyt.

Jos tutustuja päättää liittyä Hukan 12 kk jäseneksi kortin käyttöaikana, hän saa korttia vastaan maksuttoman jäsenkuukauden. Ei muutettavissa rahaksi eikä yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Kysy joululahjakorttia Hukan vastaanotosta, Isokatu 99 tai soittamalla 08 4152 2001.

*Oulun Invalidien Yhdistys ry on jo vuodesta 1937 asti toiminut vammaisyhdistys, johon kuuluu hieman alle 1000 jäsentä, lähinnä Oulun talousalueelta. Vammaistyö on jokapäiväistä työtä vammaisten ihmisten tasa-arvon saavuttamiseksi. Voima työhön tulee jäsenistä. Toimintamme tavoitteena on pyrkiä verkostoitumaan ja tekemään yhteistyötä. Pyrimme tehostamaan sekä vaikuttamistoimintaa – että edunvalvontaa alueellamme. Toimimme vammaisten ihmisten yhdyssiteenä ja teemme työtä yhteiskunnassa niin, että sujuva arki mahdollistaa tuki- ja liikuntaelinvammaiselle ihmiselle itsenäisen ja hyvän elämän.

Lisätietoja: www.oiy.fi.