Hukan opiskelijajäsenyys vain 59 €/kk – ilman määräaikaa!

Hukan opiskelijajäsenyys vain 59 €/kk – ilman määräaikaa!

Hyviä uutisia sinulle, opiskelija – Liikuntakeskus Hukan opiskelijajäsenyys uudistui! Tarjoamme nyt mukavat alennukset jäsenhinnoistamme kaikille opiskelijakortin haltijoille!

Hukan ja Oulun Korkeakoululiikunnan yhteistyö päättyy 31.8.2022 ja siksi uudistimme opiskelijajäsenyytemme kerta heitolla! Aiempi OKKL:n Sporttipassietu siis poistuu ja tarjoamme nyt opiskelijahintaisen jäsenyyden kaikille opiskelijakortin haltijoille. Jatkossa et siis tarvitse enää Sporttipassia saadaksesi opiskelijahintaisen jäsenyyden Hukkaan!

Voimassaolevalla opiskelijakortilla saat Hukan jäsenyyden nyt vain hintaan 59 €/kk (normaalisti 69 €/kk)! Ja kaiken lisäksi vieläpä ilman sitovaa määräaikaa! Alennuksen saat käyttöösi liittymällä Hukkaan tai päivittämällä nykyisen jäsenyytesi ja esittämällä voimassaolevan opiskelijakorttisi.

Liity netissä tai tule tutustumaan ilmaiseksi!

Opiskelijana jäsenyyden hinta on 59 €/kk eli vain 1,90 euroa päivässä ja se sisältää kaikki Hukan jäsenyyspalvelut ja -edut, mukaan lukien kaikkien Hukka Xpress -kuntosalien käyttöoikeuden! Liity nyt ja aloita treenisi jo tänään!