Hukan päivitetty koronatiedote

Hukan päivitetty koronatiedote

Seuraamme jatkuvasti viranomaisten suosituksia ja pyrimme reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin tekemällä tarvittavia muutoksia toiminnoissamme, jotta tiloissamme on mahdollisimman turvallista treenata.

Tästä uutisesta löydät päivitetyt ohjeistukset, vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin sekä viimeisimmät toimenpiteet Hukassa koronatilanteen vuoksi.

Viimeisimmät toimenpiteet Hukassa

Tähän päivitämme viimeisimmät muutokset Hukan tapahtumissa ja toiminnoissa koronatilanteen vuoksi.

Päivitys 13.1.2021:
Alla listattuja toimenpiteitä jatketaan 1.2.2021 saakka Oulun kaupungin koordinaatiotyöryhmän 12.1.2021 tekemän linjauksen mukaisesti.

Päivitys 15.12.:
Alla listattuja toimenpiteitä jatketaan 18.1.2021 saakka Oulun kaupungin koordinaatiotyöryhmän 15.12.2020 tekemän päätöksen mukaisesti.

Päivitys 11.12.:
Alla listattuja toimenpiteitä jatketaan 6.1.2021 saakka Oulun kaupungin johtoryhmän 11.12.2020 linjaaman suosituksen mukaisesti.

Päivitys 30.11.:
Muutoksia Hukan toiminnoissa Oulun kaupungin 29.11. antamien uusien koronalinjausten myötä

Toimenpiteet tässä koottuna – tarkemmat tiedot mm. lepokäytännöistä löydät artikkelista alempaa: 

 • Olemme pienentäneet 30.11. lähtien ryhmäliikuntatuntiemme enimmäisosallistujamääriä viidesosaan normaalista taataksemme runsaasti tilaa treeneihin. Isot ryhmäliikuntatilamme antavat mahdollisuuden yhteiseen treeniin ilman läheistä kontaktia muihin treenaajiin.
 • Ryhmäliikuntatuntien ennakkovarausprosentti nousee 1.12. lähtien aiemmasta  20 %:sta 70 %:iin. Tällä vältämme aulatilojen ruuhkautumista.
 • Lastenhoitopalvelu Pikku-Hukka on suljettuna 1.12.2020–1.2.2021
 • Olemme määritelleet hetkellisen enimmäishenkilömäärän jokaiseen pukuhuoneeseen, jotta turvavälejä on mahdollista noudattaa myös pukuhuoneissa. Suosittelemme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan välttämään pukuhuoneiden käyttöä ja niissä oleskelua.
 • Suosittelemme edelleen vahvasti maskien käyttöä kaikille yli 15-vuotiaille Hukan aula- ja pukuhuonetiloissa. Toivomme kasvomaskin käyttöä kaikilta, joille se on mahdollista.
 • Kahvila Hukka palvelee 30.11. lähtien ainoastaan take away -palveluna.
 • Kaikkien palloilulajien peli-illat ja palloilutapahtumat jäävät tauolle 1.12.2020–1.2.2021
 • Suosittelemme myös välttämään pickleballin, sulkapallon ja squashin nelin- ja joukkuepelejä.
 • Toiminnan rajoittamisen lisäksi olemme lisänneet laitteiden ja pintojen desinfiointia entisestään. Ensisijaisen tärkeää kuitenkin on edelleen, että tulet treenaamaan vain terveenä, huolehdit turvaväleistä sekä pidät huolta tartuntojen leviämisen ehkäisystä omilla toimillasi.

Aiemmat toimenpiteet

Päivitys 19.11.:
Oysin tartuntatautiyksikön linjauksen mukaan vaikka kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa on ollut osallistuja, joka saa 48 tunnin sisään positiivisen COVID-19 testituloksen, ei karanteeniin laiteta muita ryhmäliikuntaan osallistuneita tai kuntosalilla liikkuneita. Poikkeuksena henkilöt, joihin tartunnan saanut on ollut suorassa kontaktissa. Uusi linjaus on tehty, koska mahdollisista altistumisista ryhmäliikuntatunneilla ei ole tullut lisätartuntoja lukuun ottamatta kontaktilajeja, kuten jääkiekkoa, jalkapalloa tai tanssikursseja, joissa on parinvaihtoa. Ryhmäliikuntasalien ilmatila on usein suuri, ilmanvaihto on hyvä, eikä niissä olla suoraan kasvotusten tai alle turvavälin toisten ryhmäliikkujien kanssa. Tällaisessa tapauksessa, jossa ei ole ollut suoraa kontaktia, tartuntatautiyksikkö ei ole yhteydessä osallistujiinvaan liikuntakeskusta ohjeistetaan laittamaan osallistujille tiedote, jossa mahdollinen altistuminen ja sen tarkka ajankohta tuodaan esiin ja heitä kehotetaan tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan tarvittaessa herkästi testeihin. Linjaus ei koske kontaktilajeja (jalkapallo, jääkiekko ym), joissa entinen karanteenikäytäntö on yhä voimassa. Tämän ohjeistuksen tultua tietoomme olemme lähettäneen maanantain tunnille osallistuneille sähköpostin lisäohjeineen.

Päivitys torstaina 19.11.:
Saamamme tiedon mukaan maanantaina 16.11.2020 klo 17.30–18.30 Isokadun Liikuntakeskus Hukan HukkaCycling-tunnilla on ollut henkilö, joka on myöhemmin saanut positiivisen COVID-19-testituloksen. Jatkoselvitysten perusteella tunnille osallistuneet ovat mahdollisesti altistuneet virukselle. Ohjeet: Jos olet ollut 16.11. klo 17.30–18.30 HukkaCycling-tunnilla, tarkkaile terveydentilaasi normaaliin tapaan ja oireillessa, hakeudu herkästi testeihin. Oysin tartuntatautiyksikön uusimman linjauksen mukaan vaikka kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa on ollut osallistuja, joka saa 48 tunnin sisään positiivisen COVID-19 testituloksen, ei karanteeniin laiteta muita ryhmäliikuntaan osallistujia tai kuntosalilla liikkuneita. Poikkeuksena henkilöt, joihin tartunnan saanut on ollut suorassa kontaktissa. Jos et ole ollut kyseisellä tunnilla, viranomaisten tilannearvion mukaan tartuntariskisi on minimaalinen, ja normaali terveydentilasi tarkkailu riittää. Lue koko tiedote tästä! 

Päivitys 12.11. klo 13.38:
Maskisuositusta jatketaan 3.12.2020 asti Oulun kaupungin antaman suosituksen mukaisesti.

Päivitys sunnuntaina 8.11.:
Saamamme tiedon mukaan keskiviikkona 4.11.2020 klo 19.15 Isokadun Liikuntakeskus Hukan BodyAttack-tunnilla on ollut henkilö, joka on myöhemmin saanut positiivisen COVID-19-testituloksen. Oysin tartuntatautiyksikön selvitysten perusteella tunnille osallistuneet ovat mahdollisesti altistuneet virukselle. Ohjeet: Jos olet ollut 4.11. klo 19.15 BodyAttack-tunnilla, tarkkaile terveydentilaasi normaaliin tapaan ja oireillessa, hakeudu herkästi testeihin. Oysin tartuntatautiyksikön uusimman linjauksen mukaan vaikka kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa on ollut osallistuja, joka saa 48 tunnin sisään positiivisen COVID-19 testituloksen, ei karanteeniin laiteta muita ryhmäliikuntaan osallistujia tai kuntosalilla liikkuneita. Poikkeuksena henkilöt, joihin tartunnan saanut on ollut suorassa kontaktissa. Jos et ole ollut kyseisellä tunnilla, viranomaisten tilannearvion mukaan tartuntariskisi on minimaalinen, ja normaali terveydentilasi tarkkailu riittää. Lue koko tiedote tästä!

Päivitys 26.10.:
Oulun alueelle Keskiviikkona 27.10. annetun kasvomaskisuosituksen mukaisesti suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikille yli 15-vuotiaille Hukan aula- ja pukuhuonetiloissa 29.10.–3.12. Liikuntasuorituksen aikana maskia ei tarvitse käyttää. Suosittelemme myös välttämään tarpeetonta oleskelua pukuhuonetiloissa. Toivomme kasvomaskin käyttöä kaikilta, joille se on mahdollista, jotta liikkuminen Hukassa olisi kaikille mahdollisimman turvallista.


Toimenpiteiden vaikutukset jäsenyyteen

Tiedotetta päivitetty 13.12. 


Etäpalvelut jäsenille

Lisäämme uusia Hukka Live -etätunteja lukujärjestykseen pian – pysy kuulolla! 

Jäsenyyden digitaalinen lisäosa OmaHukka on Liikuntakeskus Hukan ja hieman rajoitetusti Hukka Xpressin jäsenten käytettävissä. OmaHukasta löytyy paljon sisältöä kuten ryhmäliikuntatallenteita, valmiita kotitreenejä sekä Hukka Live -etäryhmäliikuntatunteja, jotka ovat kaikki jäsentemme käytössä jo nyt! Tuotamme OmaHukkaan myös jatkuvasti lisää sisältöä, joten kannattaa pysyä kuulolla.

OmaHukassa on myös jäsenille täysin maksuton webinaarisarja Hukan liikkumisen filosofian kulmakivistä Jotain lihaksille, Jotain sydämelle ja Jotain mielelle. Kolmen webinaarin sarja huipentui Jutta ja Juha Larmin vetämänä teemalla Jotain sydämelle: Tee mitä rakastat – rakasta mitä teet.

Kesällä käynnistetty  fatbike-pyörien lainauspalvelu jäsenillemme jatkuu edelleen. Pyörien maksuton koekäyttö on edelleen käynnissä – tiedotamme maksullisen vuokrauksen alkamisesta myöhemmin!

Jäsentapahtumat

Kaikki jäsentapahtumat ovat toistaiseksi tauolla. Ilmoitamme, kun ne jälleen jatkuvat.

Ryhmäliikunta

Olemme pienentäneet 30.11. lähtien ryhmäliikuntatuntiemme osallistujamääriä merkittävästi taataksemme runsaasti tilaa treeneihin. Isot ryhmäliikuntatilamme antavat mahdollisuuden yhteiseen treeniin ilman läheistä kontaktia muihin treenaajiin. Lisäksi 1.12. lähtien ryhmäliikuntatuntien ennakkovarausprosentti nousee aiemmasta  20 %:sta 70 %:iin, millä estämme ruuhkia aulatiloissamme. Ryhmäliikunnan varauskalenterin löydät täältä.

Käyttäjätunnus varausjärjestelmään on Hukkaan ilmoittamasi sähköpostiosoite. Oletussalasana on syntymävuotesi ja -kuukautesi muodossa vvkk. Voit vaihtaa itsellesi mieluisan salasanan varausjärjestelmän asetuksista. Ongelmatilanteissa laita sähköpostia osoitteeseen info@nullhukka.net.

Jäsenemme saavat jatkossakin nauttia uuden OmaHukka-jäsenosion suuren suosion saavuttaneista Hukka Live -etätunneista. Huomaathan, että OmaHukka ja sieltä nähtävät Hukka Live -tunnit ovat jäsenetuja, jotka ovat tauolla, kun jäsenyyskin on tauolla.

Virtuaaliryhmäliikuntastudio on edelleen käytössänne. Studiossa saa kerrallaan olla enintään neljä henkilöä.

Kuntosaliharjoittelu

Kuntosaliharjoittelu jatkuu normaalisti toistaiseksi. Muista yleiset hygieniaohjeet, jotka on kerrattu muun muassa tässä artikkelissa alempana. Älä lähde kotoasi tai varsinkaan tule treenaamaan, jos tunnet itsesi sairaaksi. Muista lisäksi pitää reilu turvaväli toisiin treenaajiin, käyttää salilla olevia desinfiointipyyhkeitä tiheästi ja pestä kätesi ennen ja jälkeen treenin.

OmaHukasta löydät kotitreeniohjeita ja vinkkejä kuntosaliharjoitteluun.

Pikku-Hukka

Pikku-Hukka on suljettuna 1.12.2020 lähtien 1.2.2021 saakka. 

Kahvila Hukka

Kahvila Hukka palvelee 30.11.2020 lähtien 1.2.2021 saakka ainoastaan take away -palveluna.

Pukuhuoneet ja muut oleskelutilat

Olemme määritelleet 30.11. lähtien hetkellisen enimmäishenkilömäärän jokaiseen pukuhuoneeseen, jotta turvaväliejä on mahdollista noudattaa myös pukuhuoneissa. Suosittelemme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan välttämään pukuhuoneiden käyttöä ja niissä oleskelua, joten olemme siirtäneet osan pukukaapeista pukuhuoneiden ulkopuolelle. Löydät nämä pukukaapit miesten pukuhuoneen edustalta sekä CyclingStudion aulasta.

Suosittelemme myös edelleen vahvasti maskien käyttöä kaikille yli 15-vuotiaille liikkuessa Hukan aula- ja pukuhuonetiloissa. Toivomme kasvomaskin käyttöä kaikilta, joille se on mahdollista.

Palloilu

Kaikkien palloilulajien peli-illat ja palloilutapahtumat jäävät tauolle 1.12.2020–1.2.2021, poikkeuksena tenniksen valmennuksen pienryhmät, jotka jatkavat normaalisti siten, että halukkaat voivat jäädä veloituksetta pois valmennuksesta.

Suosittelemme myös välttämään pickleballin, sulkapallon ja squashin nelin- sekä joukkuepelejä 1.2.2021 saakka.

Valmennus

Valmentajamme ovat sopeutuneet vallitsevaan tilanteeseen nopeasti. Tarjoamme poikkeustilanteen vallitessa valmennukset väljissä tiloissa ja desinfioiduin laittein. Vaihtoehtoisesti voimme toteuttaa treenisi ulkona tai etätreeninä. Voimme myös laatia sinulle henkilökohtaisen kotitreeniohjeen ja tarjota tarvittaessa treenivälineet lainattavaksi. Mikäli kuitenkin koet sen tarpeelliseksi, laitamme pyynnöstäsi valmennuksen tauolle. Ota yhteyttä valmentajaasi.

Halutessasi valmennusta voidaan toteuttaa etävalmennuksena tai tehdä ulkotreenejä sisäliikunnan sijaan. Pienryhmävalmennukset pidetään normaalisti toistaiseksi.


Usein kysytyt kysymykset

Onko Hukassa turvallista käydä treenaamassa?

Olemme ottaneet viranomaisten suositukset vakavasti ja teemme jatkuvasti parhaamme, että tiloissamme on kaikkien turvallista treenata. Esimerkiksi seuraavat toimenpiteet ovat käytössä:

   • Tehopuhdistamme tilojamme, olemme lisänneet laitteiden ja pintojen desinfiointia ja tarjoamme studioissamme ja kuntosaleillamme desinfiointiliinoja.
   • Suosittelemme ottamaan tunneille mukaan oman pyyhkeen tai treenialustan.
   • Viestimme näkyvästi, miten ensisijaisen tärkeää on edelleen, että tulet treenaamaan vain terveenä ja pidät huolta tartuntojen leviämisen ehkäisystä omilla toimillasi.
   • Kiinnitämme vielä normaaliakin enemmän huomiota käsihygieniaan, johon kannustamme myös jäseniämme. Käsidesiä on käytettävissäsi kaikissa yleisissä tiloissamme.
   • Vastaanottotiskeillemme on asennettu läpinäkyvät pleksilasit sekä jäsentemme että henkilökuntamme suojaksi.
   • Olemme ottaneet Kahvila Hukan tuotevalikoimaan kasvomaskit, joten voit halutessasi suojautua tarkemmin. Suosittelemme vahvasti maskien käyttöä kaikille yli 15-vuotiaille Hukan aula- ja pukuhuonetiloissa. Toivomme kasvomaskin käyttöä kaikilta, joille se on mahdollista.
   • Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.
   • Muistutamme turvavälin pitämisestä (kyltit, julisteet, tarrat) ja huolehdimme, ettei yleisiin tiloihin muodostu ryhmiä.
   • Olemme lisänneet ryhmäliikuntatunneillemme ennakkovarausmahdollisuuden ja rajoittaneet niin tuntien lukumäärää kuin tunnille osallistujien määrää. Katso lisää kohdasta “Miten turvallisuus ja hygieniasuositukset on otettu huomioon Hukan ryhmäliikuntatunneilla?”
   • Kannustamme myös tiimiläisiämme työskentelemään mahdollisuuksien mukaan etänä  ja jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.
   • Olemme olleet ennakkoon yhteydessä viranomaisiin ja tehneet suunnitelman turvallisuuspäällikkömme avulla, jotta voimme välittömästi toimia suunnitelmien ja toimintaohjeiden mukaisesti, mikäli koronavirusta tavataan Hukan tiloissa.

Pidän jäsenyyteni voimassa, mutta kuulun riskiryhmään. Mitä vaihtoehtoja Hukka tarjoaa liikkumiseen?

Uusi jäsenyyden digitaalinen lisäosa OmaHukka on nyt Liikuntakeskus Hukan ja hieman rajoitetusti Hukka Xpressin jäsenten käytettävissä. Sen avulla jäsenemme pääsevät nauttimaan muun muassa pidetyistä Hukka Live -etätunneista, liikunnan ammattilaisten webinaareista, ilmaisista saliohjelmista ja valmentajien treenivinkeistä. Kirjaudu OmaHukkaan tai hanki tunnukset täältä! 

Alkukesästä käynnistetty  fatbike-pyörien lainauspalvelu jäsenillemme jatkuu suosittuna. Pyörien maksuton koekäyttö on edelleen käynnissä – tiedotamme maksullisen vuokrauksen alkamisesta myöhemmin!

Miten turvallisuus ja hygieniasuositukset on otettu huomioon Hukan ryhmäliikuntatunneilla?

   • Tuntien kapasiteetit on pienennetty viidesosaan alkuperäisestä, joten tunneilla on mahdollista pitää erittäin reilut turvavälit.
   • Olemme muuttaneet tuntien ennakkovarausprosentin aiemmasta 20 %:sta 1.12. lähtien 70 %:iin välttääksemme mahdolliset ruuhkat Hukan aulatiloissa.
   • Ohjaajat ohjeistavat tunneilla käytettävien välineiden desinfioinnin osallistujille.
   • Kiinnitämme huomiota jonotuksiin, laitenoutoihin, tunnille siirtymiseen ja sieltä poistumiseen, ja varmistamme myös näihin tilanteisiin turvalliset olosuhteet.
   • Jätämme tuntien väliin tavallista enemmän aikaa riskittömien siirtymien ja tehokkaan ilmanvaihdon varmistamiseksi.
   • Ohjeistamme ryhmäliikuntaohjaajat parhaista toimintatavoista.
   • Osa tunneista näkyy Hukka Livenä OmaHukassa.
   • Suositellaan oman, ison pyyhkeen ottamista ryhmäliikuntatunnille. Sopiva pyyhe on mm. joogamaton peittävä pyyhe.

Voinko edelleen laittaa jäsenyyteni lepoon?

Liikuntakeskus Hukan jäsenet

   • Mikäli koronatilanne huolettaa, voit tällä hetkellä laittaa jäsenyytesi tauolle Oulun kaupungin antamien koronan leviämisvaiheen suositusten perusteella. Laitathan lepoonlaittopyynnön tällä lomakkeella. Vahvistamme jäsenyytesi tauon voimassaolevan käytäntömme mukaisesti.
   • Lepoonlaitto vahvistetaan sinulle henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelussamme on hieman ruuhkaa, joten varauduthan pieneen viiveeseen vastauksessamme. Laitathan vain yhden viestin, vastaamme siihen heti, kun ehdimme sen pariin.

Hukka Xpress -jäsenet

   • Mikäli koronatilanne huolettaa, voit laittaa jäsenyytesi lepoon 18.1.2021 saakka Korona-viruksen aiheuttaman poikkeustilan johdosta. Laitathan lepoonlaittopyynnön osoitteeseen tällä lomakkeella.
   • Lepoonlaitto vahvistetaan sinulle henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelussamme on hieman ruuhkaa, joten varauduthan pieneen viiveeseen vastauksessamme.

Mitä, jos sairastun?

Jos oireita ilmenee ja epäilet koronavirusinfektiota, toimithan näiltä sivuilta löytyvien ohjeiden mukaan: oyskorona.fi/jos-epailet-tartuntaa.

Uskallanko tehdä jäsensopimuksen Hukkaan? Mitä, jos tulee uusi korona-aalto?

Hukka seuraa jatkuvasti viranomaisten päivittämiä Korona-ohjeita ja reagoi niiden mukaisesti. Pyrkimyksemme on tarjota jäsenille mahdollisimman turvallinen paikka harrastaa liikuntaa. Tähän Hukalla on hyvät mahdollisuudet väljien ja tilavien liikuntatilojensa ansiosta. Tämän lisäksi Hukalla on kokemusta ihmisvirtojen sujuvasta ohjaamisesta, tiedottamisesta ja palvelemisesta niin normaali kuin poikkeustilanteissakin.

Paras tapa nähdä, miten suojaustoimet, tilat ja palvelu toimivat sinulle, on tulla testaamaan Hukkaa käytännössä. Tätä varten kaikissa Hukan jäsenyyksissä on 12 päivän 100 % tyytyväisyystakuu. Ellet ole tyytyväinen jäsenyyteesi ja perut sen 12 päivän sisällä liittymisestäsi, saat kaikki rahasi takaisin.

Mikäli Hukan palveluihin tulisi koronan myötä oleellisia muutoksia, kuten ryhmäliikuntatuntien keskeytyminen, niin asiakkaalla on halutessaan mahdollisuus asettaa jäsenyytensä tauolle. Tauon aikana jäseneltä ei peritä jäsenmaksuja.

Jos vuoden määräaikainen sopimus edelleen mietityttää, tarjoamme vaihtoehtona toistaiseksi voimassaolevaa jäsensopimusta. Tämän sopimuksen voit irtisanoa kalenterikuukauden irtisanomisaikaa noudattaen.

Mitä jäsenyydelle käy, jos Korona-rajoitukset tiukkenevat uudelleen tai Hukka sulkee ovensa?

Hukan ovia tuskin suljetaan missään tilanteessa täysin. Uuden digitaalisen OmaHukka-palvelun virtuaalitunnit pyörivät Koronasta riippumatta, välinelainaus pyritään pitämään avoinna ja valmentajat tarjoavat ohjaustaan verkkovalmennusten ja OmaHukan välityksellä. Hukan missio on liikuttaa oululaisia, joten sen pyrimme tekemään myös kriisin keskellä.

Mikäli kuitenkin Hukan palveluihin tulisi koronan myötä oleellisia muutoksia, jäsenellä on halutessaan mahdollisuus asettaa oma jäsenyytensä tauolle.


Yleisiä ohjeita

Älä tule treenaamaan, mikäli olet sairas – Jos et voi hyvin, sinulla on kuumetta tai näkyviä sairauden oireita, pyydämme, että lepäät ja toivut rauhassa ensin. Muutaman päivän tauko treeneissä on parasta, mitä voit toipuvalle kehollesi tarjota.

Pese käsiäsi usein – Hyviin käsienpesutapoihin kuuluu käsien peseminen  lämpimällä vedellä ja saippualla vähintään 20 sekunnin ajan. Vaahdota kunnolla ja pese usein!

Käytä mielellään kasvomaskia – Suosittelemme edelleen vahvasti maskien käyttöä kaikille yli 15-vuotiaille Hukan aula- ja pukuhuonetiloissa. Toivomme kasvomaskin käyttöä kaikilta, joille se on mahdollista.

Suojaa suusi ja nenäsi, kun yskit tai aivastat – Peitä  suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla tai hihalla, älä käsilläsi. Käsiesi käyttö suojana voi osaltaan levittää pöpöjä ja viruksia. Heitä käytetty nenäliina pois käytön jälkeen.

Desinfioi ja pyyhi käyttämäsi välineet – Virus voi elää kovilla pinnoilla jopa päivän, joten pyyhi käyttämäsi laitteet ennen käyttöä ja sen jälkeen tarjolla olevilla desinfiointiliinoilla.

Vältä kättelyä toistaiseksi – Kättelyt ja kopot voi toistaiseksi korvata nyökkäyksillä ja hymyllä.

Varustaudu asianmukaisesti – Tiloistamme löydät käsidesiä, desinfiointiliinoja, käsisaippuaa ja käsipaperia. Ole ystävällinen ja käytä niitä!

Etsi oikeaa tietoa tilanteesta – THL:n sivuilta löydät ajantasaista tietoa viruksen leviämisestä ja suosituksista:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19