Hukan valmennustiimi kehittyy!

Hukan valmennustiimi kehittyy!

Hukka tarkkailee ja kehittää toimintaansa jatkuvasti. Osana tätä kehitystyötä halusimme tarjota valmentajillemme  entistä paremmat mahdollisuudet kehittää osaamistaan ja työtään ja oppia tuntemaan teidät Hukan jäsenet ja valmennustarpeenne vielä paremmin.

Tästä syystä olemme päättäneet palkata valmentajamme kokoaikaisiksi Hukan työntekijöiksi. Tämä mahdollistaa valmennuspalveluiden kehittämisen vielä aiempaa pitkäjänteisemmin ja antaa valmentajille työrauhan keskittyä tärkeimpään, eli teihin jäseniimme.

Hukan kokoaikaisessa valmennustiimissä jatkaa tuttu tehonelikko: tiiminvetäjä/valmentaja Salla Käsmä ja valmentajat Mari Kukkonen, Minja Ikonen ja Laura Kivari.

Muutoksen haikeana puolena meidän oli luovuttava valmentajasopimuksista viiden erinomaisen ja työlleen omistautuneen valmentajan kanssa. Syksyn aikana Jenni Junnikkala, Samuli Koivuniemi, Essi Lappi, Joonas Mustakangas ja Tiia Törrö ovat siirtyneet vaiheittain joko muihin tehtäviin Hukassa tai kokonaan uusien haasteiden pariin. Kiitämme jokaista mahtavasta työpanoksestaan Hukan valmennustiimissä!

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus Hukassa jatkuu entiseen tapaan, ja uudistuksen ansiosta tiimillä on jatkossa entistä paremmat mahdollisuudet kehittää uusia kiinnostavia valmennuspaketteja.

Ota yhteyttä valmennustiimimme vetäjään Salla Käsmään (salla.kasma@nullhukka.net, p. 040 412 0809) tai tutki ja varaa valmennuspakettejamme yksilövalmennus-sivultamme.

Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennukset jatkuvat vuoden 2019 alusta sekä vanhojen suosikkien että aivan uusien pienryhmien muodossa. Kuulemme mielellämme myös sinun toiveitasi, hukkalainen – jos sinulla on  idea uudesta ryhmävalmennuksesta, kerro siitä Sallalle (salla.kasma@nullhukka.net, p. 040 412 0809) niin saatat hyvinkin nähdä sen tulevassa ryhmävalmennuskalenterissamme!

Tämän vuoden puolella käynnistyy vielä Naisten salistartti 7.11. alkaen – ilmoittaudu mukaan ja löydä lisää varmuutta kuntosalitreeniisi!

Salimestari

Salimestari Joonaksen palvelut jatkuvat tästedes koko valmennustiimin kesken jaettuna. Valmentajamme siis päivystävät Hukan kuntosaleilla jatkossakin ja antavat pikaneuvontaa muun muassa kuntosalilaitteiden optimaalisesta käytöstä sitä kaipaaville. Samalla pääset ajan mittaan tutuiksi, et vain yhden vaan kaikkien valmentajiimme kanssa.

Koska kuntossalilla ei ole enää vain yhtä mestaria, tuttu neuvontapalvelu on jatkossa nimeltään Hukan salipäivystys. Lähiaikojen salipäivystysvuorot näet Salipäivystys-sivultamme.

Valmennus Hukka Xpressissä

Yksilövalmennus ja pienryhmävalmennukset jatkuvat Hukka Xpress -saleilla entisellään Salla Käsmän (salla.kasma@nullhukka.net, p. 040 412 0809), Mari Kukkosen (mari.kukkonen@nullhukka.net, p. 040 126 4543) ja Minja Ikosen (minja.ikonen@nullhukka.net, p. 044 521 2964) voimin. Ota yhteyttä ja sovi valmennuksesta Hukka Xpress Rotuaarilla tai Alppilassa!

Ota yhteyttä!

Minja Ikonen

Laura Kivari

  • p. 044 558 8331
  • laura.kivari@nullhukka.net

Mari Kukkonen

Salla Käsmä

Ota yhteyttä valmentajiin tai varaa itsellesi Hukan jäsenyyteen kuuluva maksuton valmennuskonsultaatio tästä!

Seuraa valmennustiimiä Facebookissa!

Seuraa Hukan valmennustiimin yhteistiliä Facebookissa ja hyödynnä Hukka-valmentajien ammattitaito myös somessa: facebook.com/hukanvalmentajat/