Hukka loistaa Oulun seudun kuntokeskustutkimuksessa, Hukka Xpress kirinyt vuodessa 3. tunnetuimmaksi

Hukka loistaa Oulun seudun kuntokeskustutkimuksessa, Hukka Xpress kirinyt vuodessa 3. tunnetuimmaksi

Taloustutkimus Oy on selvittänyt oululaisten näkemyksiä alueella toimivista kuntoilukeskuksista*. Liikuntakeskus Hukka on tutkitusti Oulun seudun tunnetuin, arvostetuin ja suositelluin kuntoilukeskus – Hukka Xpress on puolestaan kirinyt vuodessa Oulun seudun 3. tunnetuimmaksi kuntokeskukseksi.

Liikuntakeskus Hukka oli tutkimuksen tunnetuin 26 % kokonaistunnettuudella, Hukka Xpress puolestaan 3. tunnetuin 19 % tuloksella. Kyselyssä olleiden keskusten keskiarvo oli 12 %.

Liikuntakeskus Hukka sai myös tutkituista keskuksista parhaan yleisarvosanan 8,39 kouluarvosanalla toimialan keskiarvon ollessa 7,27. Tulos parani aavistuksen vuoden 2014 arvosanasta 8,35.

Nettosuositteluindeksillä (NSI) arvioituna Liikuntakeskus Hukka oli tutkituista keskuksista suositelluin. Hukan NSI oli 12 toimialan keskiarvon ollessa -23. Vaikka tulos oli Oulun seudun paras, Hukka ottaa myös opikseen tuloksesta ja pyrkii jatkossa olemaan suosittelujen arvoinen yhä useamman oululaisen mielissä.

Tutkimuksessa selvitettiin oululaisten näkemyksiä yhdeksästä imagotekijästä, ja suhteessa muihin tutkittuihin keskuksiin Liikuntakeskus Hukka oli ensimmäisenä niistä viidessä: tilojen viihtyisyys, välineiden ajanmukaisuus, lajien monipuolisuus, henkilöstön ammattitaito ja ohjattujen tuntien monipuolisuus. Lisäksi se yltää kolmen kärkeen henkilöstön palveluhalukkuudessa ja PT-palvelujen saatavuudessa.

Hukassa otetaan tulokset vastaan ilolla ja pyritään kehittymään entistä paremmaksi tulevaisuudessa.


*Oulu Tänään 2017, Kuntoilukeskukset-osio
Aineisto on kerätty loka–marraskuussa 2017
Tutkimuksen toteuttaja on Taloustutkimus Oy

Liikuntakeskus Hukalla on tutkimuksen julkaisuehtojen mukaan lupa julkaista ainoastaan omat sijoituksensa ja tuloksensa sekä kyselyyn osallistuneiden keskusten keskiarvotulokset. Lisätietoja antaa tutkimuspäällikkö Timo Myllymäki, timo.myllymaki@nulltaloustutkimus.fi, p. 010 7585 441.