Hukka Xpress Heinäpää avataan loppukesällä 2021!

Hukka Xpress Heinäpää avataan loppukesällä 2021!

Hei hukkalainen! Aiemmin julkaisemiemme tulevien uudistusten myötä avaamme uuden Hukka Xpress Heinäpään Liikuntakeskus Hukan yhteyteen! Uusi 24/7-sisäänkäynnillä varustettu kuntosali on käytössä niin Hukan nykyisille jäsenille sekä kyseiseen keskukseen jäsenyyden ostaneille Hukka Xpress -jäsenille. Loppuvuodesta avattava Xpress Heinäpää tuo mukanaan uusia treenimahdollisuuksia sekä lisää joustavuutta jäsenyyteesi!

Hukka Xpress Heinäpää

Hukka Xpress Heinäpää on suorituskykyään kehittävän treenaajan unelma. Hukan entiseen naisten päätyyn toteutettava, täysin uusi kuntosali, pitää sisällään jo Xpresseistä tutut ominaisuudet; laadukkaat laitteet ja välineet sekä avarat ja tyylikkäät tilat. Aikaisemmista Hukka Xpresseistä erottuvana ominaisuutena tämän Xpressin laite- ja välinekanta on optimoitu erityisesti toiminnalliseen ja suorituskykyä kehittävään harjoitteluun. Myös tilat tukevat monipuolista treenaamista, minkä vuoksi salilta löytyy paljon avointa tilaa vapaalle treenille ja lattiamateriaalin puolesta voimanostoja voi harjoittaa missä tahansa salilla. Treenasitpa sitten kuntoilu- tai kilpailumielessä, tältä salilta löydät kaiken tarvittavan fyysisen toiminta- ja suorituskykysi kehittämiseen!

Lue tarkemmat tiedot avattavasta Xpress Heinäpäästä ja muista Hukan tulevista uudistuksista täältä! 

Miksi Hukka Xpress?

Vastaus asiakastoiveisiin

Kuuntelemme jäseniämme ja pyrimme aina toteuttamaan toiveita mahdollisuuksiemme mukaan. Yhtenä toistuvana toiveena on ollut, että Isokadun Hukkaan olisi mahdollisuus ostaa edullisempi, vain kuntosalin käyttöön oikeuttava  jäsenyys. Putkirikon myötä tämän tarjoamiseen tuli ainutlaatuinen tilaisuus, sillä uudistamisen kohteeksi joutuneessa tilassa on oma sisäänkäynti. Huomasimme, että vastaamalla toiveeseen uuden Xpress Heinäpään muodossa, voimme samalla säilyttää ja jopa lisätä nykyisten jäsentemme treenimahdollisuuksia. Uusi Hukka Xpress Heinäpää myös lisää valinnanvaraa Isokadun jäsenten kuntosaliharjoitteluun tarjoamalla optimaaliset puitteet toiminnalliseen, CrossFit-henkiseen harjoitteluun ja suorituskyvyn kehittämiseen. Lisäksi uusi kuntosali tulee tarjoamaan uusia  kuntosalilaitteita- ja välineitä jäsentemme käyttöön sekä mahdollisuuden treenata myös Isokadulla 24/7.

Lisää joustavuutta jäsenyyteen

Haluamme olla liikkumisen kotisi kaikissa elämäsi vaiheissa. Säännöllinen liikunta parantaa elämänlaatua niin fyysisesti, psyykkisesti kuin sosiaalisestikin ja oleellista on löytää juuri itselleen, omaan elämäntilanteeseen sopivimmat tavat liikkua. Liikkumisen tarpeet vaihtelevat elämäntilanteen, hyvinvoinnin sekä käytössä olevien mahdollisuuksien mukaan, joten haluamme mahdollistaa sinulle sopivimman tavan liikkua myös silloin, kun elämäntilanteesi muuttuvat. Nyt avattava Xpress Heinäpää tuo lisää joustavuutta harjoitteluusi 24/7 -sisäänpääsyn sekä Xpress-jäsenyyden avulla.

Lopputuloksena yksi Suomen monipuolisimmista liikkumisen kokonaisuuksista

Liikkumisen filosofiamme mukaisesti meiltä löydät monipuoliset ja eri tasoiset harjoittelumahdollisuudet sydämen, lihasten ja mielen hyvinvoinnin kehittämiseen. Kesällä avattava Hukka Xpress Heinäpää on optimoitu urheilullisen ja suorituskykyä edistävään harjoittelun. Tällaista, toiminnalliseen treenaamiseen painottuvaa kuntosalia ei ole aikaisemmin Isokadulla ollut. Kesän aikana toteutettavan uudistuksen myötä uudistamme Funktionaalista studiota, rakennamme myös uuden suojaisamman kuntosalialueen, lisäämme venyttely- ja kehonpainoharjoittelualueen KuntoHukkaan sekä olemme tilanneet asiakastoiveiden mukaan uusia kuntosalilaitteita ja -välineitä käyttöönne. Lopputuloksena tarjoamme jäsentemme käyttöön entistäkin kokonaisvaltaisemman, yhden maamme monipuolisimmista harjoitteluympäristöistä.


Seuraa uuden Hukka Xpressin sekä muiden Hukan uudistusten etenemistä Hukan somekanavista!

Tulemme päivittämään uudistusten etenemisestä erityisesti Instagram-tilillämme sekä Facebook-sivullamme, joten ryhdy seuraamaan meitä viimeistään nyt niin  tiedät ensimmäisten joukossa missä mennään!