#hukkahaaste

#hukkahaaste

Hei, hukkalainen! Alkaako korona-aika tympiä? Ikävä salille on suuri, mutta sinne ei kuitenkaan vielä uskalla lähteä? Helpota sali-ikävää osallistumalla Hukan somehaasteeseen ja jaa parhaat treenivinkkisi Instagramissa käyttäen hashtagia #hukkahaaste!

Meidän kaikkien on täytynyt sopeutua muuttuneeseen tilanteeseen ja keksiä vaihtoehtoisia tapoja ylläpitää kuntoamme. Nyt on hyvä hetki innostaa koko perhe treenaamaan yhdessä ja ottaa lemmikkieläimetkin mukaan. Me Hukalla haluammekin nyt tietää, miten juuri sinä ylläpidät kuntoasi tänä poikkeuksellisena aikana? Oletko vaihtanut salitreenin lenkkeilyyn, hyödynnätkö ulkosaleja vai oletko kenties keksinyt aivan uusia tapoja treenata?

Hukka haastaa juuri sinut jakamaan oman tapasi ylläpitää kuntoasi tänä erikoisena aikana! Teit sitten treenisi ulkona tai sisällä, omalla kehonpainolla tai painoja käyttäen – jaa vinkkisi Instagramissa ja käytä hashtagia #hukkahaaste! Jaamme kekseliäimmät ja hauskimmat treeni-ideat Hukan Instagramissa sitä mukaa, kun niitä tulee!