Hyvä Hukan jäsen,

Hyvä Hukan jäsen,

Hukka ei ole paikka. Hukka ja hukkalaiset ovat joukko ihmisiä, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan liikunnan avulla. Kuten niin moni oululainen, myös me Hukan työntekijät, reilu viisikymmentä oululaista, olemme kohdanneet valtavaa epävarmuutta niin terveytemme kuin toimeentulomme suhteen.

Olemme kaikki samassa tilanteessa. Siksi teemme parhaamme, että voisimme jatkaa työtämme ja auttaa teitä liikkumaan, kotona tai Hukassa. Nyt jos koskaan on tärkeää pitää huoli omasta fyysisestä ja henkisestä jaksamisestaan.

Autamme sinua liikkumaan myös etänä

Haluamme auttaa sinua liikkumaan myös tilanteessa, jossa et pääse keskukseemme. Siksi jäsentemme käytössä on Les Millsin virtuaaliryhmäliikuntatarjonta, yhteistyökumppanimme Trainer4Youn tietopankin materiaalit (luo tili saadaksesi materiaalit käyttöösi ilmaiseksi) ja Hukan tuottamaa etätreenisisältöä. Viimeksimainittua tuotamme mahdollisimman nopeasti lisää käyttöönne.

Tämän lisäksi olemme lainanneet liikuntavälineitämme jäsenille treenien tueksi.

Olemme edelleen avoinna

Kuten tiedotimme, olemme laittaneet laittaneet kaikki ryhmäliikuntatunnit tauolle 13.4. saakka (kaikki poikkeukset toiminnasta näet täältä). Tällä hetkellä liikuntakeskustamme ei ole määrätty suljettavaksi tai sen käyttöä kielletyksi. Kuntosali on siis toistaiseksi jäsentemme käytössä.

Pienryhmät ja yksilövalmennukset ovat edelleen käytettävissänne. Valmentajien ammattitaidosta voi olla tässä poikkeuksellisessa tilanteessa suurta hyötyä liikkumisesi suunnittelussa. Tapaamiset voi toteuttaa joko kuntosalilla, ulkona tai mahdollisuuksien mukaan myös etänä.

Kuntosalimme ja palloilukentät ovat edelleen käytettävissänne, hygieniaohjeistus ja fyysinen välimatka toisiin treenaajiin huomioiden. Huomioimme myös liikuntamahdollisuuksien supistumisen ympäri kaupunkia tarjoamalla jäsenyyksiä ilman määräaikaa. Aukiolon suhteen seuraamme jatkuvasti tilannetta ja olemme valmiit toimimaan viranomaisten määräysten mukaisesti.

Jäsenyys

Olemme seuranneet etenevän koronapandemian vaikutuksia ihmisten liikuntamahdollisuuksiin ja kuunnelleet herkällä korvalla jäsentemme huolta, ja siksi päätimme avata jäsenyyden tauotusmahdollisuuden myös muille kuin riskiryhmiin kuuluville Liikuntakeskus Hukan jäsenille. Katso tauotusohjeet tästä!

Asiakaspalvelijamme toimivat nyt ruuhkaisessa ja muuttuvassa tilanteessa, joten toivomme sinulta kärsivällisyyttä. Jokainen viestin laittanut saa myös vastauksen.

Henkilökohtaisesti pyydän sinua myös harkitsemaan ennen lepoonlaittoa, onko se tässä tilanteessa välttämätön. Jäsenmaksusi voi olla ratkaisevan tärkeä tuki Hukan tulevaisuuden toiminnan kannalta. Teemme parhaamme ollaksemme liikkumisesi tukena tänä poikkeuksellisena aikana ja voidaksemme jatkaa tämän jälkeenkin työtämme yhtä monipuolisena kuin aikaisemmin. Ilman tukeasi emme tässä onnistu.

Toivon lämpimästi, että annat meidän jatkossakin auttaa sinua parantamaan elämänlaatuasi liikunnan avulla, kaikissa elämäntilanteissa.

Anna

Päivitetty 30.3.2020