Isänpäivänä 11.11. isät kuntoilevat jäsenen seurassa maksutta!

Isänpäivänä 11.11. isät kuntoilevat jäsenen seurassa maksutta!

Hei, Hukan jäsen! Tänään on isänpäivä – kutsu siis elämäsi isät kanssasi Hukkaan kuntoilemaan maksutta tänään 11.11.!

PS. Jos olet isä ja Hukan jäsen, voit tänään tuoda perheenjäsenesi mukaasi maksutta, vaikkeivät he olisikaan Hukan jäseniä! Huomaathan, että 3–10-vuotiaiden Pikku-Hukka on suljettu sunnuntaisin – 8-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat kuitenkin osallistua HukkaJuniori-sääntöjen puitteissa.

Lahjaideoita Hukasta

Onko lahja isälle vielä etsinnässä? Entä jos lahjoittaisit hänelle hyvinvointia valmennustapaamisen muodossa?

Valmennustapaaminen

Yhdeksänkymmenen minuutin valmennustapaaminen, hinta 99 € sisältäen viikon käyttöoikeuden Hukkaan – lahjan hyödyntäminen ei siis edellytä Hukan jäsenyyttä! Valmennus räätälöidään juuri valmennettavan tarpeiden mukaiseksi – se voi sisältää esimerkiksi InBody-kehonkoostumusmittauksen sekä treeniohjelman laadintaa, ravintoneuvontaa, elämäntapaohjausta tai vaikka yhdessä vedetyn kuntosalitreenin ammattilaisneuvoineen.

Hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi  hintaan 139 €. Analyysi kertoo kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Kolme päivää kestävä ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa esiin asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Käy noutamassa valmennuslahja Hukan vastaanotosta, Isokatu 99!

Isänpäiväviikonlopun liittymisetu!

Isänpäivän 11.11.2018 erityisetu: liittymismaksu vain 11 €, ja marraskuun treenit kaupan päälle!
Suosittelijan palkintona on tällä kertaa kätevä ja tyylikäs varavirtalähde!