Jarkko Niemisen valmennusdemo Hukassa 21.11.!

Jarkko Niemisen valmennusdemo Hukassa 21.11.!

Suomen menestynein tennispelaaja, maailmanlistalla sijalla 13. parhaimmillaan ollut Jarkko Nieminen saapuu Hukkaan pitämään valmennusdemotuntia lauantaina 21.11. klo 17.30–19!

Tule seuraamaan Jarkko Niemisen valmennustuntia!

Hukan jäsenillä on mahdollisuus päästä seuraamaan tätä ainutlaatuista valmennustuntia ja halutessaan esittää myös kysymyksiä Jarkolle! Pelaajina tunnilla ovat kansainvälistä huippua tavoittelevat Hukan jäsenet Niila Magga ja Lenni Loukkola.

Hukan jäsen, varmista paikkasi tapahtumassa ja hanki lippusi tästä! Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki 17.11. saakka. Huomaathan, että tarvitset jäsenkortistasi löytyvän jäsennumeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Tilaisuus järjestetään Hukan tenniskentillä ja sisäänkäynti tapahtumaan ohjataan Isokadun puoleisesta sivuovesta porrastetusti. Henkilökuntamme ohjaavat tapahtuman sisääntuloa ja poistumista.

Huomioithan myös turvallisuusohjeemme koronatilanteeseen liittyen:

 

  • Älä tule paikalle mikäli olet sairaana tai sinulla on näkyviä sairauden oireita.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä Hukan tiloissa kaikille yli 15-vuotiaille.
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta – Pese kätesi ennen ja jälkeen tapahtuman sekä peitä  suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla tai hihalla, älä käsilläsi, jos yskit tai aivastat. Tiloistamme löydät myös käsidesiä, joten ole ystävällinen ja käytä sitä.
  • Vältä kättelyä toistaiseksi – Kättelyt ja kopot voi toistaiseksi korvata nyökkäyksillä ja hymyllä.
  • Pidä huolta turvaväleistä – Noudatathan vähintään metrin turvaväliä muihin jäseniin kaikissa Hukan tiloissa ja pysyt merkatulla paikalla katsomoissa. Muistathan antaa tilaa ja huolehtia etäisyyksistä myös kulkiessasi oviaukoista ja noutaessasi välineitä. Olemme porrastaneet sisääntulon ja poistumisen riskittömien siirtymien varmistamiseksi.
  • Suosittelemme myös käyttämään Koronavilkku-sovellusta – Voit ladata sen puhelimeesi sovelluskaupastasi. Lisätietoja löydät osoitteesta https://koronavilkku.fi.