Jäsenten pikkujoulubileet 10.11.2018!

Tänä vuonna Hukka järjestää pitkästä aikaa talvijuhlaviikkonsa huipennukseksi monien kaipaamat, suorastaan legendaariset jäsenpikkujoulut!

Juhlat pidetään lauantaina 10.11. Uudella Seurahuoneella – luvassa on pientä naposteltavaa ja juomaa, biletunnelmia rytmittämässä DJ Kaasi, illan juontajana Pisanon Virva, ja ennen kaikkea muiden hukkalaisten huikea seura!

Rannekkeet bileisiin maksavat 20 € ja ovat myynnissä nyt! Rannekkeita on rajoitettu määrä, joten hanki omasi joutuin Hukan vastaanotosta tai netissä ZUPticketistä ▸ (vaihdathan ZUP-lippusi rannekkeeseen Hukan vastaanotossa hyvissä ajoin, viimeistään tapahtumapäivänä klo 19)!

Nämä juhlat ovat vain Liikuntakeskus Hukan varsinaisille jäsenille ja sisäänpääsy edellyttää sekä tapahtumaranneketta että voimassaolevaa Hukan jäsenkorttia; vuokrakortilla treenaajilla, hukkalaisten puolisoilla joilla ei ole Hukan jäsenyyttä tai Hukka Xpress -jäsenillä ei ole pääsyä näihin bileisiin.

Hukan jäsenpikkujoulut

  • Aika: Lauantaina 10.11.2018 klo 20–24
  • Tapahtumapaikka: Uusi Seurahuone, Rantakatu 4, 90100 Oulu
  • Ikäraja: Tapahtuma on K18
  • Pääsy: Liikuntakeskus Hukan varsinaiset jäsenet ja henkilökunta
  • Live-DJ: DJ Kaasi
  • Rannekkeet: 20 € sisältäen naulakkopalvelun, drinkkilipun, ohjelmaa, live dj:n rytmit sekä pientä naposteltavaa. Jos jano yllättää isommin, Seurahuoneen baarit ovat auki.
  • Jatkot: Viihdemaailma Ilonassa. Liikuntakeskus Hukan jäsenkorttia vilauttamalla jonon ohi ja sisäänpääsystä 2 euron alennus. Pikkujoulupäivänä myös poikkeuksellisesti vain Hukan jäseniä koskeva K18-ikäraja (muille K22).

Tervetuloa viettämään vuoden parhaita bileitä, Liikuntakeskus Hukan jäsen!

Jäsenpikkujoulut ovat osa Hukan pikkujouluviikon ohjelmaa.