Joulupuu-keräys Hukassa 9.11.–7.12.

Joulupuu-keräys Hukassa 9.11.–7.12.

Joulupuu tuo lahjan lapselle! Tänäkin vuonna Liikuntakeskus Hukka on mukana Nuorkauppakamarin järjestämässä Joulupuu-keräyksessä. Voit osallistua keräykseen tuomalla lahjan Hukan aulassa sijaitsevaan keräyspisteeseen.

Perinteinen Joulupuu-lahjakeräys järjestetään Oulun toimialueella nyt jo viidennentoista kerran. Keräyksen järjestää tänäkin vuonna Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari yhteistyössä Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen kanssa. Kerätyt lahjat toimitetaan Oulun kaupungin hyvinvointipalveluihin, lastensuojeluun ja lapsiperhepalveluille, josta hyvinvointikeskusten työntekijät jakavat ne joulun alla lapsille ja nuorille.

Keräykseen on helppo osallistua:

  • Hanki lahja (uusi tai itse tehty, käyttämätön) ja paketoi se. Käytettyjä tavaroita tai käteistä rahaa ei oteta vastaan.
  • Nouda keräyspisteeltä (tai valmistele itse) pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan iän ja sukupuolen (esim. poika 15v. tai tyttö 6v.).
  • Merkitse pakettikorttiin paketin sisältö (mahdollisimman tarkasti eriteltynä) ja kiinnitä pakettikortti lahjanarulla pakettiin. Kaupungin hyvinvointi-palveluissa pakettikortti vaihdetaan lapsen nimen sisältävään korttiin, sillä heillä on paras tuntemus siitä kenelle lahja sopii.
  • Tuo lahja Hukan keräyspisteeseen 7.12.2020 mennessä.

Tarkemmat tiedot Joulupuu-keräyksestä löydät Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarin sivulta.

Lahjoituksen voi tehdä myös Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari ry:n Joulupuu-projektin rahankeräystilille FI35 5744 7720 0600 57, OKOYFIHH tai MobilePay mobiilimaksulla numeroon 87748 9.11.– 7.12.2020 välisenä aikana. Lahjoitetuilla varoilla ostamme joululahjoja erilaisten lahjakorttien muodossa lapsille ennen joulua.

HUOM! Lahjoituksia ei oteta vastaan  rahankeräystilille vastaan 7.12.2020 jälkeen!

Pienkeräysnumero on myönnetty 16.10.2020 Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari ry:lle 1.11.–31.12.2020 väliseksi ajaksi koko Suomessa, Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kirje pienkeräyksen hyväksymisestä, Oulun poliisilaitos, Pienkeräysnumero RA/2020/1257.

Jokainen lapsi ansaitsee joululahjan, joten lähde kanssamme levittämään hyvää joulumieltä!