Kaveripäivä 27.10. – kaverit jäsenen seurassa maksutta mukaan!

Kaveripäivä 27.10. – kaverit jäsenen seurassa maksutta mukaan!

Huikeita uutisia hukkalaiset ja kaverit! Hukassa juhlitaan jälleen pitkän tauon jälkeen perinteistä kaveripäivää keskiviikkona 27.10.!

Hukan jäsen: tuo siis keskiviikkona kaverisi maksutta mukaan treenaamaan! Suositteluetuna saat ilmaisen jäsenkuukauden jokaisesta keskiviikkona suosituksestasi liittyvästä kaverista!

Kaveri: lämpimästi tervetuloa tutustumaan Hukkaan! Psst. Kurkkaa kaveripäivän liittymisetu alta!

Aikuisten lisäksi myös 8–15-vuotiaat kaverit ovat tervetulleita HukkaJuniorin ikärajojen mukaisesti. Voit tuoda mukaasi useammankin kaverin, ja tavallisista vierailuehdoista poiketen kaverisi voivat olla myös hiljattain aiemmalla vierailulla käyneitä tai jäsenyytensä päättäneitä. Pääsyehtona on vain ilmoittautuminen vastaanotossa yhdessä Hukan varsinaisen jäsenen kanssa. Huomaathan myös, että Hukka Xpress Heinäpään käyttö edellyttää 15 vuoden ikää.

Katso keskiviikon lukujärjestys tästä!


Hyödynnä kaveripäivän liittymisetu!

Kaveripäivän 27.10. liittymisetu: liittymismaksu sekä loka- ja marraskuun treenit hintaan 0 € (norm. 69 €/kk), kun liityt jäseneksi keskiviikkona 27.10.!

Lisäetu suosittelijalle: sinulle liittymistä suositellut Hukan jäsen saa ilmaisen jäsenkuukauden! Muistathan siis mainita mahdollinen suosittelijasi liittymisen yhteydessä!

Liity soittamalla 08 4152 2001 tai tekemällä jäsensopimus verkossa helposti tästä: