Kesälukkari 2018 käynnistyy ma 28.5. – BARRE’sta tekniikkaopastus!

Kesän 2018 lukkari käynnistyy tulevana maanantaina 28.5. – tutustu tuntitarjontaan ladattavasta ja nettilukkarista! Kesälukkari sisältää sekä jo ennakkoon kohinaa synnyttäneen Les Mills BARRE’n että entistä parempana paluun tekevän Kehonhuollon.

Maanantain 28.5. BARRE alkaa poikkeuksellisesti klo 19.10 tekniikkaan tutustumisella ja jatkuu siitä saumattomasti 19.40–20.10 normaalilla tuntisisällöllä. Tervetuloa tutustumaan lajin saloihin!

BARRE ja Kehonhuolto

BARRE

Les Mills BARRE on klassisen balettitunnin moderni versio: 30 minuutin harjoitus, jonka avulla voit muokata ja kiinteyttää lihaksia, vahvistaa keskivartalon ydintukea sekä irtautua arjesta. BARRE antaa sopivasti haasteita myös tasapainolle ja koordinaatiokyvylle. Kaunis musiikki ja balettiin pohjautuva liikekieli ja sanasto luovat tunnille ainutlaatuisen tunnelman. Harjoituksissa käytetään apuna osin keveitä painoja. Tunnille ei tarvitse jalkineita vaan voimistelutossut tai sukat toimivat hyvin. Aikaisempaa kokemusta baletista ei vaadita.

Kehonhuolto

Kehonhuolto palaa Hukan lukkariin ja yhdistää parhaat palat Hukan perinteisistä kehonhuoltotunneista ja Release-tunneilta saaduista opeista!

Kehonhuoltotunti sisältää monipuolisia toiminnallisia liikkuvuusharjoituksia, dynaamisia venytyksiä sekä lihasten käsittelyä Vibration Ballilla (värinäpallolla) tai foamrollerilla. Dynaamisella liikkeellä lisäät lihaksen pituutta ja liikkuvuutta ja samalla edistät rasituksesta palautumista. Värinäpallolla ja foamrollerilla saat tehokkaasti hierontaa ja paineen vaihtelua sidekudoksille.

Tunti sopii kaikille huoltavaksi tunniksi. Kehonhuolto korvaa Release-tunnit kesäaikataulun myötä.