Kevättarjous – HukkaJuniori-jäsenyys vain 44 €/kk!

Kevättarjous – HukkaJuniori-jäsenyys vain 44 €/kk!

No nyt on huima tarjous Liikuntakeskus Hukan uusille ystäville! Tarjoamme HukkaJuniori-jäsenyyden kaikille 10–15-vuotiaille jäsenten lasten etuhintaan, eli 12 kk jäsenyys 44 €/kk tai 3 kk jäsenyys 49 €/kk (normaalisti 64/69 €/kk)!

Etu on poikkeuksellinen, sillä yleensä se on tarjolla ainoastaan Hukan jäsenten lapsille. Nyt etu on tarjolla kaikille halukkaille, ja jatkuu myös määräaikaiskauden jälkeen jos päätätte jatkaa HukkaJuniori-jäsenyyttänne. Kun toimitte nyt, etu jatkuu siis niin kauan kuin solmimamme HukkaJuniori-jäsenyyskin ja säästää teiltä 20 € jokaikinen kuukausi (vuosisäästö 240 €)!

12 kuukauden sopimuksiin lisäksi vapautus liittymismaksusta (normaalisti 50 €)!

Myös Hukan jäsenten lapsia hemmotellaan kevään 4 kk kolmen hinnalla -tarjouksella.

HukkaJuniori tarjoaa yhdeksän mahtavaa liikuntalajia 10–15-vuotiaille ja pallopelit vanhemman kanssa yhdellä jäsenmaksulla. Tutustu jäsenyyteen alla, juttele vanhempasi kanssa ja liity mukaan!

08 4152 2001

Soita ja kysy lisää HukkaJuniori-jäsenyydestä!


Muista myös HukkaJuniorin kertakäyntilippu 15 € / hlö!

HukkaJuniori

HukkaJuniori on 10–15-vuotiaiden oma jäsenyys, johon sisältyy mahtava valikoima nuoria kiinnostavia liikuntalajeja sekä mahdollisuus pelata Hukan kaikkia palloilulajeja yhdessä vanhemman kanssa. 12 kuukauden Hukkajuniori-jäsenyys maksaa 44 €/kk, liittymismaksu 0 €, jos jollakin perheenjäsenellä on jo normaali Hukka-jäsenyys, tai normaalisti 64/kk, liittymismaksu 50 €, jos perheessä ei ole aikuisia Hukan jäseniä.

Lue lisää HukkaJuniori-jäsenyydestä!


#AnnikaHukassa:


HukkaJuniori-lajeista: