Liity nyt ja koe Hukan uudistetut kuntosalit!

Liity nyt ja koe Hukan uudistetut kuntosalit!

Vuoden 2021 kevään ja kesän aikana olemme uudistaneet Hukan kuntosaleja kokonaisvaltaisesti ja tilat ovat nyt viimeistelyjä vaille valmiina! Kurkkaa alta tarkemmat tiedot uudistuksista ja hanki jäsenyytesi nyt!

Uusi, suojaisampi kuntosalialue

Hukan ison kuntosalin eli KuntoHukan syvennyksestä löytyy nyt noin 130 neliön kokoinen tyylikäs suojaisampikuntosalialue, jossa voi halutessaan toteuttaa koko treenin alusta loppuun. Tilasta löytyy laadukkaat Life fitness Insignia Series -kuntosalilaitteet, joiden säädöt sopivat myös pienempikokoisille treenaajille.

KuntoHukka

Isoimman kuntosalialueen KuntoHukan laitteet ja välineet on nyt järjestelty entistäkin selkeämmin. Vanhat nostolavat korvattiin kolmella Eleikon virallisella nostoalustalla sekä salille lisättiin mm. kaksi uutta säädettävää penkkiä, lisää kuminauhoja,  lisäpainovyön, joka sopii myös pienempikokoisille, uuden Scott-penkin, kolme uutta istuttavaa kuntopyörää näytöillä, SkiErg2 -laitteen, Seal Row -penkin,  toisen Trap bar -tangon, uuden taljakahvasetin ja uuden Half rack -kyykkytelineen vanhan tilalle. Laitejärjestelyiden ja tilausten lisäksi juoksuradan yhteyteen asennamme pysyvästi permannon liikkuvuusharjoittelua sekä lämmittelyä varten, selkeytämme pienvälineiden säilytystä ja parannamme kuntosalin valaistusta.

Funktionaalinen studio 2.0

Funktionaalisen studion muutoksen jälkeen studio soveltuu entistä paremmin treeniin, joka kehittää kehon toimintakykyä, kuten tasapainoa, räjähtävyyttä, koordinaatiota ja liikkuvuutta. Korvaamme nykyisen ison TRX® -telineen pienemmällä, kehonpainoharjoitteluun soveltuvalla räkillä ja lisäämme studion päätyyn permantoalueen, puolapuut sekä käsilläseisontaan soveltuvan seinän. Näiden lisäksi selkeytämme välineiden sijoittelua ja säilytystä ja muokkaamme kulkua yläkerran naistenpukuhuoneeseen, siten että portaat tulevat jatkossa suoraan käytävältä, eikä studion keskeltä.

Täysin uusi 24/7 -sisäänkäynnillä varustettu kuntosali – erinomainen toiminnalliseen, suorituskykyä kehittävään treeniin!

Avaamme pian myös täysin uuden 24/7 avoinna olevan Hukka Xpress Heinäpään Liikuntakeskus Hukan yhteyteen. Xpress Heinäpää  sisältää erinomaiset puitteet esimerkiksi omatoimiselle CrossFit -tyyliselle treenille ja voimatreenille. Varusteluina tilasta löytyy mm. räkki, joka sisältää viisi kyykky-/painonnostopaikkaa, monkey barit ja wall ball targetit sekä runsaasti uusia tankoja, erikoistankoja ja levypainoja. Lisähaastetta salin treenaajille tarjoaa Peg wall -kiipeilyseinä. Monipuolisen treeniin optimoidulta salilta löytyy tietysti myös paljon avointa tilaa mm. boksihypyille sekä vapaalle treenille ja lattiamateriaalin puolesta voit toteuttaa voimanostoa missä tahansa salia haluat. Lämmittelylaitteina toimivat SkiErg2, Concept2 -soutulaitteet, Assault AirBike-pyörä ja Assault AirRunner-juoksumatto sekä pitkään toivottu Watt-pyörä, jossa on monipuoliset ja erittäin tarkat mittausominaisuudet.

Kokonaisuutta täydentää salin toinen puoli, jonka laitevalikoima tukee erinomaisesti kokonaisvaltaista treeniä.Laitepuolelle tulee mm. useampi ylätalja ja alatalja sekä ristikkäistalja, jalkaprässi, vyökyykkylaite, Reverse Hyper -selkäpenkki, GHD -reisi-pakaralaite ja Hammer Strength Ground Base Jammer. Lisäksi löydät salilta laadukkaat penkkipunnerruspaikat sekä käsipainoalueen. Treenimahdollisuudet viimeistelee erillinen, rauhallinen liikkuvuus- ja venyttelytila, josta löytyy mm. kuntoutumiseen soveltuva Togu Tower ja muu pienvälineistö.


Liity nyt  ja koe Hukan uudistukset ensimmäisten joukossa! Kun solmit 12 kuukauden jäsenyyden, saat nyt elo- ja syyskuun treenit liittymismaksun hinnalla 20 € (normaalisti jäsenyys 69 €/kk)! Vielä reilusti lisäalennusta saat maksamalla 12 kk jäsenmaksusi kerralla!

Muistathan, että jos sinulla on suosittelija, hän saa suositteluedun vain jos mainitset hänet liittyessäsi!

hukan-12-paivan-100-prosenttinen-tyytyvaisuustakuu
Epäröitkö vieläkin? Tiesithän, että Hukan jäsenyyteen kuuluu aina 12 päivän 100 % tyytyväisyystakuu, joka tekee liittymisestä täysin riskitöntä! Tervetuloa tutustumaan!

Etu koskee 12 kuukauden määräaikaisia jäsenyyksiä. Jäsenyyden ehtona 15 vuoden ikä. Jäsenhinnat: liittymismaksu 20 €, 12 kk määräaikaiskaudella alkavan jäsenyyden kuukausimaksu 69 €/kk.

Kysyttävää? Soita 08 4152 2001, me autamme!