KuntoHukka-kuntosalin uudistus valmis – tutustu parannuksiin!

KuntoHukka-kuntosalimme on nyt järjestelty entistä helppokäyttöisemmäksi!

Syksyllä valmennustiimimme kävi KuntoHukka-salimme laitteita ja toimintoja läpi usean viikon ajan kriittisellä silmällä ja löysi useita parannuskohteita.

Parannukset on nyt toteutettu – lue tästä, miten ne parantavat salikokemustasi.

KuntoHukka, entinen järjestys

KuntoHukka, nykyinen paranneltu järjestys

Monitoimiräkin siirto

Monitoimiräkki siirrettiin entisestä paikastaan kelkkaradan läheisyyteen. Näin näiden kahden toiminnallisen harjoittelumuodon yhdistämistäminen on entistä helpompaa.

Räkin ympärillä on nyt myös enemmän tilaa, mikä takaa kaikille entistä turvallisemman treeniympäristön.

Samalla tarve siirtää toiminnallisen harjoittelun pienvälineitä paikasta toiseen on vähentynyt luonnostaan, ja näin edesautettiin tarvikkeiden pysymistä tallessa ja helposti löydettävissä.

Räkkialueen tilalle

Monitoimiräkin entisestä paikasta vapautuneeseen tilaan on nyt luotu matalan kynnyksen treenialue aloittelijoille ja rauhallisempaa treeniä kaipaaville.

Laitteiden järjestely lihasryhmittäin

Muutoksen yhteydessä myös muita salin laitteita järjesteltiin uudelleen ja siirrettiin. Uusi järjestely on tehty lihasryhmittäin, minkä ansiosta laitteiden löytäminen ja laitteelta toiselle siirtyminen helpottui ja selkeytyi.

Entistä selkeämmät kulku-urat parantavat omalta osaltaan salin turvallisuutta.

Samalla salin yleisilme siistiytyi, sillä laitteet siirrettiin entistä täsmällisempään järjestykseen ja ryhmiteltiin selkeämmin. Myös tarvikkeille on nyt omat, selkeät säilytyspaikat.

Venyttelyalueen laajennus

Laajensimme venyttelyaluetta ja järjestimme sille miellyttävämmän alustan.

Saamamme palautteet ja salin seuranta osoittivat, että oikotie venyttelyalueelta sulkapallokentille aiheutti enemmän haittaa kuin hyötyä, joten samalla suljimme venyttelyalueen perän kulkuväylän sulkapallokentille. Huomioithan tämän myös, jos harrastat Hukassa sulkapalloa, Pickleballia tai pöytätennistä! Muut kulkureitit sulkapallokentälle pysyivät entisellään.

Valmentajien työskentelypiste kuntosalilla

Uudistuksen yhteydessä rakensimme valmentajille työskentelypisteen kuntosalille. Sen ansiosta saat valmentajiin entistä helpommin yhteyden sinua askarruttavissa kuntoilukysymyksissä.

Myös kaikki valmennuksiin liittyvä informaatio on nyt löydettävissä yhdestä paikasta valmentajien työskentelypisteeltä.

Uskomme, että KuntoHukka-kuntosali palvelee nyt käyttäjiään entistä sujuvammin, miellyttävämmin ja monipuolisemmin. Ymmärrämme kuitenkin hyvin myös sen, että tuttujen rutiinien muuttuminen ja uuden tottumuksen oppiminen voi aiheuttaa hetkellistä hämmennystä.

Kiitämme siis maltistasi uusien järjestelyjen äärellä ja otamme kiitollisuudella vastaan kehityspalautteitanne onnistumisestamme.