Lataa syyslukkari 2019 ja tutustu uutuuslajeihin!

Lataa syyslukkari 2019 ja tutustu uutuuslajeihin!

Odotettu syksyn 2019 lukkari on nyt ennakkokatselussa – ja se tarjoaa hukkalaisille jopa neljä kiinnostavaa lajiuutuutta! Tutustu uusiin lajeihin ja lataa lukkari omaksi!

Rentoutus

Rentoutuminen on kehon ja mielen tila, jossa tapahtuu kokonaisvaltaista palautumista. Rentoutuminen on myös taito, jota voi käyttää erilaisten oireiden kuten kivun hallintaan, lihasjännitysten laukaisuun, univaikeuksiin sekä stressin ja ahdistuksen lievittämiseen.

Hukan Rentoutus-tunnilla käytetään ensisijaisesti aktiivista lihasrentoutusta, jossa käydään koko keho läpi rentouttaen lihakset vaihe vaiheelta. Mukana voi olla myös jännitys-rentousharjoituksia ja mielikuvaharjoituksia. Yleensä rentoutusharjoitus tehdään makuulla, mutta voit tehdä sen myös istuen. Tunti sopii kaikille ja voit tulla tunnille myös tavallisissa arkivaatteissa.

Tunnin kesto 30 min.

PowerCycling

Hukan upouusien IC7-pyörien mahdollistama uusi sisäpyöräilyharjoitus, jossa kehität pyöritysvoimaasi tehonmittauksen eli pyörässä olevan henkilökohtaisen wattimittauksen avulla. Tunnilla perehdytään helpolla ja hauskalla tavalla pyöritysnopeuden, lihasaktivoinnin ja wattien liittoon. Tuntitaso harmaa tai oranssi.

HukkaCycling musiikkiteemalla

Tuttu ja tehokas sisäpyöräilyharjoitus, mutta nyt vaihtuvalla musiikkiteemalla – esimerkiksi 80- tai 90-luku, rock tai pop. Kunkin tunnin musiikkiteeman löydät cycling-salin ilmoitustaululta ja Facebookista. Tuntitaso harmaa tai oranssi.

JuniorMix

JuniorMix-tunnilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja pelien ja leikkien kautta. Samalla harjoitetaan erilaisia lihaskuntoliikkeitä ja motorisia perustaitoja. Tunti kehittää lapsen fyysistä toimintakykyä ja tukee lapsen ikätason mukaista kasvua ja kehitystä.