Les Mills Virtual Hukassa 4.2. klo 12 alkaen!

Les Mills Virtual Hukassa 4.2. klo 12 alkaen!

Hukan virtuaaliryhmäliikuntatarjonta uudistuu Les Mills Virtual -tunneilla 4.2.2021 klo 12 alkaen! Les Mills Virtual -tunnit ovat ryhmäliikuntatunneilta tuttuja suosikkeja, joita sinulla on nyt mahdollisuus treenata myös virtuaalisesti!

Uudistuksen myötä virtuaalituntivalikoimamme myös kasvaa kahdella uudella sisäpyöräilytunnilla, jotka ovat LES MILLS SPRINT™ ja LES MILLS THE TRIP™! Nämä vauhdikkaat sisäpyöräilytunnit vievät treenisi aivan uudelle tasolle ja uusiin ulottuvuuksiin!

Jatkossa löydät virtuaalistudiostamme laajan valikoiman Les Millsin tunteja. Muutoksen myötä Zumba ja muutamat lihaskuntotunnit jäävät pois valikoimasta.

Tuntikuvaukset

LES MILLS THE TRIP™ on mukaansatempaava, 40-minuuttinen ohjattu usean sykehuipun pyöräilykokemus, jossa matkataan digitaalisesti luotujen maailmojen halki. Tunnilla saatetaan kiivetä jyrkän jäätikön seinämää, jahdata futuristisia pyöräilijöitä tai spurtata laavakenttien halki. THE TRIP -tunti auttaa irtautumaan hetkeksi todellisuudesta ja vie motivaatiosi sekä energiasi täysin uudelle tasolle polttaen samalla runsaasti kaloreita.

LES MILLS SPRINT™ on 30-minuutin mittainen, kovatehoinen intervallitreeni, joka on suunniteltu tuottamaan tuloksia nopeasti. SPRINT™ on lyhyt ja intensiivinen treeni, jossa jännitys ja motivaatio syntyvät fyysisten ja henkisten rajojen ylittämisestä. Tunti koostuu intensiivisistä pyrähdyksistä, jotka tehdään täysillä ja lepojaksoista, joissa valmistaudutaan seuraavaan koitokseen.

Miten osallistun virtuaalitunneille?

Virtuaalitunteja on aikataulutetusti ryhmäliikuntalukujärjestyksessä, mutta halutessasi ja virtuaalistudion ollessa vapaana, voit myös itse käynnistää haluamasi virtuaalitunnin. Osallistuessasi virtuaalitunneille tulee sinun kirjata itsesi vastaanotossa virtuaalistudioon.

Les Mills Virtual -tuntien kestot ovat lajista riippuen 30, 45 tai 60 minuuttia ja tuntien ohjauskielenä on englanti. Virtuaalitunnit sopivat hyvin kaiken tasoisille treenaajille, joten tule rohkeasti kokeilemaan!

Virtuaaliryhmäliikuntatunnit eivät ole ennakkoon varattavissa, vaan voit osallistua tunnille saapumalla paikan päälle. Huomaathan, että  useamman henkilön halutessa treenaamaan samaan aikaan, noudatetaan virtuaalistudiossa saapumisjärjestystä eli ensimmäisenä paikalla ollut saa valita tunnin ensin. Annathan edelliselle treenaajalle myös treenirauhan tunnin loppuun saakka.

Virtuaalistudion kapasiteettirajoitus on max. 4 henkilöä kerrallaan.