Liikuntakeskus Hukka tarkistaa jäsenhintojaan huhtikuussa

Liikuntakeskus Hukka tarkistaa jäsenhintojaan huhtikuussa

Koska haluamme ylläpitää ja edelleen kehittää Hukan monipuolisia palveluita yleisten elinkustannusten noususta huolimatta, korotamme 1.4.2019 alkaen tiettyjen jäsenyystyyppien jäsenmaksua nykyisiltä jäseniltä ja uusilta liittyjiltä.

Korotus koskee Hukka-jäsenyyden, yrityshintaisen jäsenyyden ja perhejäsenyyden kuukausimaksua. Korotus on 31.3.2019 ja sitä ennen liittyneille 2 €/kk. Muutos astuu voimaan automaattisesti, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä.

Samalla korotamme 1.4.2019 alkaen liittyvien jäsenten hintoja 5 €/kk määrättyjen jäsenyyksien osalta. Uudet jäsenhinnat astuvat voimaan 1.4.2019.

Jos jäsenyytesi määräaikaiskausi on vielä käynnissä tai olet maksanut sen ennakkoon, korotus astuu voimaan vasta määräaikaiskautesi päätyttyä.

Kumpikaan korotus ei koske päiväajan jäsenyyttä tai HukkaJuniori-jäsenyyttä.

Miksi korotamme hintoja?

Oululaiset ansaitsevat mielestämme parasta, joten haluamme tarjota jäsentemme käyttöön laadukkaat ja monipuoliset liikuntatilat, välineet, palvelut ja alan parhaat ammattilaiset.

Teemme parhaamme, jotta jäsenyyksistä saatavat tulot kattavat kiinteistön käyttökulut, vakuutukset, huollot ja korjaukset, laitekannan päivittämisen, palvelun kehittämisen ja tärkeimpänä kaikista koulutetun ja motivoituneen henkilökuntamme palkat mahdollisimman kustannustehokkaasti. Yleiset elinkustannukset ovat kuitenkin nousseet 11,3 % tällä vuosikymmenellä. Siksi meidän on välttämätöntä nostaa myös jäsentemme kuukausimaksuja maltillisesti – yleisimmässä tapauksessa 3,1 %.

Samaan aikaan kun yleinen kustannustaso on noussut, Hukan jäsenyyteen kuuluvat palvelut ovat monipuolistuneet valtavasti. Olemme lisänneet Hukan ryhmäliikuntavalikoimaan viime vuosina muun muassa nykyiset suosikkilajit FunkkisCircuit, JoogaFlow, Jump! ja Pound, ja se tarjoaa nykyisellään käyttöösi reilusti yli kolmekymmentä eri lajia.

Jäsenetuihisi kuuluu nykyisin muun muassa Funktionaalinen studio ja Movement studio, uudistetut kuntosalit ja virkistäytymistilat, Pikku-Hukka, Hukka suosittelee! -alennusjärjestelmä ja viimeisimpänä kahden Hukka Xpress -kuntosalin ympärivuorokautinen käyttöoikeus vuoden 2019 ajan.

Tällä jatkuvan kehittymisen polulla lupaamme jatkaa edelleen – tämän vuoden aikana muun muassa uusimme sisäpyörät ja uudistamme miesten pukuhuoneen.

Kuinka toimia?

Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

Mikäli kuitenkin haluat pitää nykyisen jäsenhintasi vielä vuoden, voit uusia jäsenyytesi määräajan. Jäsenyys tulee päivittää 20.3.2019 mennessä ja onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@nullhukka.net, ottamalla yhteyttä palveluneuvojiimme numeroon 08 415 2001 tai piipahtamalla Isokadulla. Mikäli sinulla on sopimuksessasi vielä määräaikaa jäljellä, lisätään uusimisen yhteydessä määräaika nykyisen määräaikasi jatkoksi.

Samalla voit halutessasi maksaa jäsenyytesi ennakkoon vuodeksi, jolla saat paitsi varmistettua nykyisen jäsenhintasi vielä vuoden ajan, myös alennuksen vuosittaisesta jäsenhinnastasi ja vuosittaisen kahden kuukauden jäsenyyden lepoonlaittomahdollisuuden.

Mikäli et hyväksy hinnankorotusta ja sopimuksesi määräaika on päättynyt, on sinulla oikeus irtisanoa jäsenyytesi. Tässä tapauksessa pyydämme sinua tekemään irtisanomisen 20.3.2019 mennessä kirjallisesti joko sähköpostitse osoitteeseen myynti@nullhukka.net tai käymällä Isokadulla henkilökohtaisesti.

Mikäli sinulla herää mitä tahansa kysyttävää liittyen jäsenyytesi tai tähän muutokseen, vastaamme mielellämme. Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@nullhukka.net, tule käymään Isokadulla tai soita numeroon 08 415 2001. Keskustelemme mielellämme lisää ja vastaamme mahdollisesti esiin nouseviin kysymyksiin.

Hukka Xpress -jäsenet: ei muutosta

Hukka Xpress -kuntosalien hintaan muutos ei vaikuta.

Kysymyksiä ja vastauksia