3000 € matkalahjakortin voittaja selvillä!

3000 € matkalahjakortin voittaja selvillä!

Päivitys: kampanja päättyi 31.7. ja arvonta suoritettiin 13.8.2018. Unelmamatkalle pääsee jäsenemme Saana Eskelinen – huikeaa reissua sinulle Saana ja kiitos kaikille mukana jännänneille!

Mikä on sinun unelmiesi matka? Haluaisitko reppureissaamaan Balille? Puolison tai kaverin kanssa vilkkaaseen New Yorkiin? Tai perheen kera auringon alle Espanjaan? Haluaisitko 3000 euron arvoisen matkalahjakortin unelmasi toteuttamiseen? Voit voittaa sellaisen Hukan kesäkampanjasta 2018 – lue tästä miten:

 Solmimalla uutena asiakkaana 12 kuukauden jäsenyyssopimuksen Hukkaan kesä- tai heinäkuun 2018 aikana saat arpapottiisi yhden arvan.

 Kun kaverisi solmii 12 kk jäsenyyssopimuksen suosituksestasi, ja mainitsee sinut suosittelijakseen, saat arpapottiisi taas yhden arvan, olit sitten uusi tai pitkäaikainen Hukan jäsen.

 Saat lisäarvan jokaisesta 12 kk sopimuksen solmivasta kaveristasi, joka mainitsee sinut suosittelijakseen. Voit siis kohentaa voittomahdollisuuksiasi merkittävästi vain muistuttamalla kavereitasi Hukasta!

Kampanja päättyy 31.7. ja arvonta suoritetaan 13.8.2018. Onnea matkaan!

Kilpailu on käynnissä 1.6.–31.7.2018. Arvonta suoritetaan kampanja-aikana liittyneiden ja vielä 13.8.2018 Hukan jäsenenä olevien, sekä heille jäsenyyttä suositelleiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lahjakortin summan voi käyttää haluamaansa kohteeseen matkanjärjestäjä TUI:n valikoimista. Sesonkivaihtelut vaikuttavat summalla saatavan matkan kestoon ja palvelutasoon. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Liikuntakeskus Hukan työntekijät tai heidän puolisonsa eivät voi osallistua kilpailuun. Hukan jäsenyys edellyttää vähintään 15 vuoden ikää.

Tämänhetkiset liittymisedut löytyvät täältä. Ilmaisen tutustumiskäynnin voit varata täältä.


Hukan jäsenedut lyhyesti