Mahdollinen korona-altistuminen 27.1.2021 klo 17–19 Liikuntakeskus Hukan kuntosalilla

Mahdollinen korona-altistuminen 27.1.2021 klo 17–19 Liikuntakeskus Hukan kuntosalilla

Hyvät Hukan jäsenet,

Olemme lauantaina 30.1. saaneet tiedon, että keskiviikkona 27.1.2021 klo 17–19 Isokadun Liikuntakeskus Hukan kuntosalilla on ollut henkilö, joka on myöhemmin saanut positiivisen COVID-19-testituloksen.

Jos siis olet ollut keskiviikkona 27.1.2021 klo 17–19 Isokadun Liikuntakeskus Hukan kuntosalilla, tarkkaile omaa terveydentilaasi ja jos oireita ilmenee ja epäilet koronavirusinfektiota, toimithan näiden ohjeiden mukaan.

Saamamme ohjeistuksen mukaan altistumisriski on ollut pieni, eikä sen perusteella kuntosalilla samaan aikaan olleita aseteta karanteeniin. Poikkeuksena henkilöt, joihin tartunnan saanut on ollut suorassa kontaktissa. Tämä ohjeistus perustuu linjaukseen, jonka tartuntatautien ylilääkäri Teija Puhto on tehnyt torstaina 19.11.2020. Linjauksen mukaan tapauksessa, jossa ei ole ollut suoraa kontaktia, tartuntatautiyksikkö ei ole yhteydessä osallistujiin vaan kuntokeskusta pyydetään olemaan yhteydessä mahdollisesti altistuneisiin, jotta he voisivat tarkkailla vointiaan ja tarvittaessa hakeutua herkästi testeihin. Mahdollisen altistumisen tultua tietoomme olemme lähettäneen keskiviikkona kuntosalilla olleille sähköpostin lisäohjeineen. Jos et ole ollut kuntosalilla kyseisenä aikana, viranomaisten tilannearvion mukaan tartuntariskisi on minimaalinen, ja normaali terveydentilasi tarkkailu riittää.

Teemme jatkuvasti töitä voidaksemme taata turvallisen treeniympäristön jäsenillemme. Löydät ajankohtaiset korona-ajan toimenpiteemme toimenpidelistauksestamme.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen Hukan varautumiseen koronaan liittyen, vastaamme mielellämme. Pyydämme yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen info@nullhukka.net. Koronaan liittyviin huolenaiheisiin löydät parhaiten tietoa osoitteesta oyskorona.fi.

Teemme kaikkemme, että saamme osaltamme estettyä altistumisten muuttumisen tartunnoiksi. Kiitos myös teille hukkalaiset siitä, että olette toimineet omalta osaltanne erinomaisen vastuullisesti ja huolehtineet suojaustoimista – näin olette osallistuneet hienolla tavalla taudin leviämisen ehkäisyyn.

Ystävällisin terveisin,
Anna Rounaja
Hukan toimitusjohtaja