Mahdollinen korona-altistuminen 9.3., 10.3. ja 11.3. Liikuntakeskus Hukan kuntosalilla

Mahdollinen korona-altistuminen 9.3., 10.3. ja 11.3. Liikuntakeskus Hukan kuntosalilla

Hyvät Hukan jäsenet,

Olemme maanantaina 15.3. saaneet tiedon, että tiistaina 9.3. klo 13.30–15, keskiviikkona 10.3. klo 13.30–15 ja torstaina 11.3. klo 10–11 Isokadun Liikuntakeskus Hukan kuntosalilla on ollut henkilö, joka on myöhemmin saanut positiivisen COVID-19-testituloksen.

Jos siis olet ollut tiistaina 9.3. klo 13.30–15, keskiviikkona 10.3. klo 13.30–15 ja torstaina 11.3. klo 10–11 Isokadun Liikuntakeskus Hukan kuntosalilla, tarkkaile omaa terveydentilaasi ja jos oireita ilmenee ja epäilet koronavirusinfektiota, toimithan näiden ohjeiden mukaan.

Saamamme ohjeistuksen mukaan altistumisriski on ollut pieni, eikä sen perusteella kuntosalilla samaan aikaan olleita aseteta karanteeniin. Poikkeuksena henkilöt, joihin tartunnan saanut on ollut suorassa kontaktissa. 

Mahdollisen altistumisen tultua tietoomme olemme lähettäneen kyseisinä aikoina kuntosalilla olleille sähköpostin lisäohjeineen. Jos et ole ollut kuntosalilla kyseisinä aikoina, viranomaisten tilannearvion mukaan tartuntariskisi on minimaalinen, ja normaali terveydentilasi tarkkailu riittää. Suosittelemme vahvasti myös Koronavilkun käyttöä, jotta saat tiedon mahdollisesta altistumisesta ja tarkat toimintaohjeet sen perusteella.

Teemme jatkuvasti töitä voidaksemme taata turvallisen treeniympäristön jäsenillemme. Löydät ajankohtaiset korona-ajan toimenpiteemme toimenpidelistauksestamme.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen Hukan varautumiseen koronaan liittyen, vastaamme mielellämme. Pyydämme yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen info@nullhukka.net. Koronaan liittyviin huolenaiheisiin löydät parhaiten tietoa osoitteesta oyskorona.fi.

Teemme kaikkemme, että saamme osaltamme estettyä altistumisten muuttumisen tartunnoiksi. Kiitos myös teille hukkalaiset siitä, että olette toimineet omalta osaltanne erinomaisen vastuullisesti ja huolehtineet suojaustoimista – näin olette osallistuneet hienolla tavalla taudin leviämisen ehkäisyyn.

Ystävällisin terveisin,
Anna Rounaja
Hukan toimitusjohtaja