Merkittävä lahjoitus Oulun seudun Aivovammayhdistykselle

Merkittävä lahjoitus Oulun seudun Aivovammayhdistykselle

Tiedote, julkaisuvapaa heti

Oulun seudun Aivovammayhdistys ry on viime viikolla saanut Liikuntakeskus Hukalta yli 2900 euron lahjoituksen. Summa kertyi Hukan joulukuussa myymien viikkotutustumiskorttien sekä tammikuun liittymismaksujen tuotoista, ja se on täysin vapaaehtoisvoimin toimivalle paikallisyhdistykselle merkittävä apu.

Yhteistyön käynnisti Aivovammayhdistyksen ja Hukan jäsen Ritva Aho tiedustelemalla Hukan kiinnostusta tarjota palkintoja yhdistyksen arpajaisiin. – Tähän tarjoukseen emme aivan ehtineet tarttumaan, mutta pian ilmaantui uusi mahdollisuus tukea yhdistyksen toimintaa, Hukan myyntipäällikkö Vesa Pietilä toteaa. – Pohdimme nimittäin sopivaa lahjoituskohdetta joulukuun  perinteiseen viikkokorttikampanjaamme, ja Ritvan kuvailu Aivovammayhdistyksen toiminnasta teki ratkaisusta lopulta hyvin helpon. – Saimme kampanjasta niin positiivista palautetta, että päätimme yhteistuumin jatkaa sitä hieman muokattuna vielä tammikuunkin ajan, Pietilä jatkaa.

Vain muutaman vapaaehtoisen voimin toimiva yhdistys tukee aivovamman saaneita ihmisiä ja heidän läheisiään niin Oulun seudulla, Kainuussa kuin Lapissakin asti. – Lahjoituksen turvin voimme palvella entistä paremmin myös kaukana Oulusta asuvia jäseniämme, iloitsee yhdistyksen sihteeri ja tiedottaja Asta Hietanen. – Järjestämme jäsenillemme vertaistukitoimintaa ja retkiä ja vedämme liikuntaan kannustavaa Sporttipoppoota, jossa pelataan talvisin bocciaa ja  kesäisin frisbeegolfia. – Tilaisuus hyödyntää näitä tukimuotoja tarjoutuu nyt entistä useammalle.

– Suurin kiitos kuuluu tietenkin Hukan jäsenille, jotka tarttuivat kampanjaan innokkaasti ja siten mahdollistivat näin mukavan tuloksen, Pietilä toteaa. Tähän on myös Ahon ja Hietasen helppo yhtyä.

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot Vesa Pietilä, puh. 08 4152 2021 ja Asta Hietanen, puh. 044 987 1393.

Hukan Vesa Pietilä vastaanotti perjantaina kukkakimpun Aivovammayhdistyksen Ritva Aholta (vas.) ja Asta Hietaselta kiitokseksi tuesta. Yhdessä tuumin todettiin kukkien ja kiitosten kuuluvan ennen kaikkea lahjoituksen mahdollistaneille Hukan jäsenille.

Hukan Vesa Pietilä vastaanotti perjantaina kukkakimpun Aivovammayhdistyksen Ritva Aholta (vas.) ja Asta Hietaselta kiitoksena tuesta. Yhdessä tuumin todettiin kukkien ja kiitosten kuuluvan ennen kaikkea lahjoituksen mahdollistaneille Hukan jäsenille.


Liikuntakeskus Hukka

Oulun Heinäpäässä sijaitseva Liikuntakeskus Hukka on valtakunnallisestikin edistyksellinen liikuntakeskus.
Jo tilat, yli 10 000 monipuolisesti valjastettua sisäliikuntaneliötä, tekevät Hukasta ainutlaatuisen; jäsenenä voit harrastaa saman katon alla saliharjoittelua kolmella eri kuntosalilla, osallistua haluamillesi ryhmäliikuntatunneille (yli 110 viikkotuntia), pelata pallo- ja mailapelejä, saunoa hirsi- tai infrapunasaunassa sekä liikkua personal trainereiden opastamana.

Hukka haluaa parantaa oululaisten ihmisten elämänlaatua tarjoamalla laadukkaita ja elämyksellisiä liikuntapalveluita eri ikäisille ja kuntoisille asiakkaille. Hukan visiona on olla niin puitteiltaan kuin palveluiltaan maan korkealaatuisin asiakkaidensa hyvinvointia edistävä liikuntakeskus.

Lisätietoja: www.hukka.net ja Vesa Pietilä, puh. 08 4152 2021.

Oulun seudun Aivovammayhdistys ry

Oulun seudun Aivovammayhdistys ry on yhdistys ihmisille, joilla on aivovamma ja heille jota tämä asia koskettaa. Yhdistys toimii ensisijaisesti entisten Oulun ja Lapin läänien aivovammaisten ihmisten ja heidän läheistensä yhdyssiteenä ja etujärjestönä.

Yhdistyksellä on monenlaista toimintaa, muun muassa Sporttipoppoo, joka aktivoi aivovamman saaneita liikunnalliseen aktiivisuuteen vammasta huolimatta. Suomessa on arviolta noin 100 000 henkilöä, joilla on pysyvä oireileva aivovamman jälkitila.

Lisätietoja: www.osary.net ja Asta Hietanen, puh. 044 987 1393.