Muutoksia Hukan toiminnoissa koronatilanteen vuoksi – kooste

Muutoksia Hukan toiminnoissa koronatilanteen vuoksi – kooste

Päivitys 27.3. klo 14.22: muutoksia tauotuksen pituuteen.

Tähän päivitämme viimeisimmät muutokset Hukan tapahtumissa ja toiminnoissa koronatilanteen vuoksi.

Elämme poikkeuksellista aikaa. Jokaisen panosta tarvitaan. Kuten presidentti Niinistö totesi, tämä tilanne saa meidät keskittymään olennaiseen. Meidän on samaan aikaan kannettava vastuu niin terveydestä kuin toimeentulosta. Hukka noudattaa Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistyksen linjausta hallituksen erityistoimenpiteisiin liittyen ja supistaa toimintaansa merkittävästi 13.4.2020 saakka.

Alla toimenpiteiden vaikutukset toimintaamme.

Jäsentapahtumat

Kaikki jäsentapahtumat on peruttu 18.3.–30.4.2020. Jäsentapahtumien tauko jatkuu 13.4. sijaan siis huhtikuun loppuun asti.

Ryhmäliikuntatunnit

Kaikki Hukan ohjatut ryhmäliikuntatunnit ovat tauolla 18.3.–13.4.2020.

Virtuaaliryhmäliikuntastudio on käytössänne. Studiossa saa kerrallaan olla enintään neljä henkilöä.

Mikäli et pääse tai halua tulla paikan päälle treenaamaan, tarjoamme jäsenillemme Les Millsin striimauspalvelun kautta käyttöösi 90 erilaista ryhmäliikuntatuntia (palvelun osoite: https://watch.lesmillsondemand.com/at-home-workouts).

Käytössäsi ovat myös yhteistyökumppanimme Trainer4Youn tietopankin materiaalit (luo tili saadaksesi materiaalit käyttöösi maksutta: https://www.trainer4you.fi/fi/tietopankki-kategoria/tietopankin-etusivu/).

Tuotamme parhaillaan myös uutta omaa etätreenimateriaalia käyttöönne, kannattaa pysyä kuulolla!

Kuntosaliharjoittelu

Kuntosaliharjoittelu jatkuu normaalisti toistaiseksi. Muista yleiset hygieniaohjeet, jotka on kerrattu muun muassa tämän artikkelin lopussa. Älä lähde kotoasi tai varsinkaan tule treenaamaan, jos tunnet itsesi sairaaksi.

Jaamme Hukan Facebook-sivuilla kotitreeniohjeita, ota sivu seurantaan!

Palloilu

  • Palloiluvalmennukset,  peli-illat, turnaukset ja valmennukset ovat tauolla 13.4.2020 saakka.
  • Odotamme Suomen tennisliiton ilmoitusta koskien 17.–19.4. Hukka open Tenniskilpailuja. Tiedotamme tästä heti, kun saamme tiedon järjestetäänkö turnaus.
  • Pelikenttiä voi varata normaalisti. Muista yleiset hygieniaohjeet, jotka on kerrattu muun muassa tämän artikkelin lopussa.

Pikku-Hukka

Pikku-Hukka on kiinni 18.3.–13.4.2020.

Lepokäytännöt

Isokadun Liikuntakeskus Hukan jäsenet

Keskiviikkona 18.3. tekemämme ja perjantaina 27.3. päivittämämme päätöksen mukaisesti laitamme jäsenyytesi tauolle kuukaudeksi lepoonlaittopyynnön päivästä laskien, jos niin haluat. Tauollelaitto ei siis enää edellytä aiemmin ilmoittamiamme ehtoja, kuten sairastuminen, karanteeni tai riskiryhmään kuuluminen.

Toivomme sinun harkitsevan ennen lepoonlaittoa, onko se tilanteessasi välttämätön. Jatkamalla jäsenmaksusi maksamista vapaaehtoisesti autat meitä varmistamaan henkilökunnallemme elannon myös näinä poikkeuksellisina aikoina ja tarjoamaan tämän jälkeenkin palvelumme  yhtä monipuolisena kuin aikaisemmin.

Lähetä jäsenyyden lepoonlaittopyyntö osoitteeseen jasenyys@nullhukka.net. Käsittelemme kaikki yhteydenotot mahdollisimman pian. Mikäli olet sairastunut, voit ilmoittaa sairaslomastasi myös jälkikäteen. Ruuhkautumisen vuoksi on  mahdollista, että hyvitys näkyy vasta viiveellä.

Hukka Xpress -jäsenet

Mikäli olet sairastunut tai karanteenissa, laitamme pyynnöstäsi jäsenyytesi tauolle 13.4. saakka.

Lähetä jäsenyyden lepoonlaittopyyntö osoitteeseen info@nullhukkaxpress.net. Käsittelemme kaikki yhteydenotot mahdollisimman pian. Mikäli olet sairastunut, voit ilmoittaa sairaslomastasi myös jälkikäteen. Ruuhkautumisen vuoksi on  mahdollista, että hyvitys näkyy vasta viiveellä.

Valmennusasiakkaat

Laitamme pyynnöstäsi valmennuksen tauolle 13.4.2020 saakka.

Valmennuksen jäädessä tauolle valmennuslaskutus juoksee normaalisti sopimuksen mukaisesti. Tauon aikana kertyneet maksetut tapaamiset käytetään myöhemmin valmentajan kanssa sovittuna ajankohtana. Mikäli sinulla ei ole perustellusta syystä mahdollista siirtää tapaamisia myöhemmälle ajankohdalle, niin tällöin valmennus ja valmennuslaskutus voidaan jättää tauolle ja jatkaa valmennusta, kun siihen on mahdollisuus.

Halutessasi valmennusta voidaan toteuttaa etävalmennuksena tai tehdä ulkotreenejä sisäliikunnan sijaan. Pienryhmavalmennukset pidetään normaalisti toistaiseksi.

Yleisiä ohjeita

Älä tule treenaamaan, mikäli olet sairas – Jos et voi hyvin, sinulla on kuumetta tai näkyviä sairauden oireita, pyydämme, että lepäät ja toivut rauhassa ensin. Muutaman päivän tauko treeneissä on parasta, mitä voit toipuvalle kehollesi tarjota.

Pese käsiäsi usein – Hyviin käsienpesutapoihin kuuluu käsien peseminen  lämpimällä vedellä ja saippualla vähintään 20 sekunnin ajan. Vaahdota kunnolla ja pese usein!

Suojaa suusi ja nenäsi, kun yskit tai aivastat – Peitä  suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla tai hihalla, älä käsilläsi. Käsiesi käyttö suojana voi osaltaan levittää pöpöjä ja viruksia. Heitä käytetty nenäliina pois käytön jälkeen.

Desinfioi ja pyyhi käyttämäsi välineet – Virus voi elää kovilla pinnoilla jopa päivän, joten pyyhi käyttämäsi laitteet ennen käyttöä ja sen jälkeen tarjolla olevilla desinfiointiliinoilla.

Vältä kättelyä toistaiseksi – Kättelyt ja kopot voi toistaiseksi korvata nyökkäyksillä ja hymyllä.

Varustaudu asianmukaisesti – Tiloistamme löydät käsidesiä, desinfiointiliinoja, käsisaippuaa ja käsipaperia. Ole ystävällinen ja käytä niitä!

Etsi oikeaa tietoa tilanteesta – THL:n sivuilta löydät ajantasaista tietoa viruksen leviämisestä ja suosituksista:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19