Nettivarausprosentti ja lisätunnit

Nettivarausprosentti ja lisätunnit

Hei, hukkalainen! Maanantaista 2.11. alkaen verkossa etukäteen varattavissa olevien paikkojen osuus kasvaa Body&Mind-salissa järjestettävien ryhmäliikuntatuntien osalta!

Jatkossa kunkin Body&Mind-salissa järjestettävän tunnin paikoista puolet on varattavissa paikan päällä ja puolet hukka.netistä. Kasvattamalla nettiajanvarausprosenttia mahdollistamme sen, että yhä useampi teistä voi varata paikkansa ennakkoon.

Muutos koskee joogatunteja, venyttelyjä, FasciaMethodia, Pilatesia ja BodyBalancea. Se on jatkoa Cycling- ja FunkkisCircuit-tunteja koskeneelle vastaavalle uudistukselle. Kohteina ovat  juuri nämä salit, sillä niissä kävijäkapasiteetit ovat pienimmät.

Ryhmäliikunnan lisätunnit

Varausmuutoksen lisäksi olemme päättäneet alkaa järjestämään ryhmäliikunnan lisätunteja, jotta jokainen halukas pääsisi liikkumaan suosikkilajinsa tahtiin. Lisätunteja järjestetään kysynnän mukaan ja ne vaihtelevat viikottain. Tiedotamme lisätunneista pääasiassa Instagramin tarinat-osiossa, joten nyt kannattaa viimeistään ottaa Hukan virallinen Instagram-tili seurantaan.

Lisätunteja tällä viikolla (lista voi vielä päivittyä):

  • la 28.11. klo 10.00 JoogaFlow. Ohjaajana Satu.
  • su 29.11. klo 11.00 HukkaCycling45. Taso: harmaa. Ohjaajana Svante.