Next level -pienryhmävalmennus 14.1. alkaen

Next level -pienryhmävalmennus 14.1. alkaen

Onko sinulla jo kokemusta kuntosaliharjoittelusta, mutta puuttuuko harjoittelustasi tavoitteellisuus? Oletko kiinnostunut kehittämään lihaksistoasi sekä fysiikkaasi pienryhmävalmennuksessa?

Tule tutustumaan maksuttomaan aloitustapaamiseen maanantaina 14.1.2019 klo 19 ja mukaan intensiiviselle kehonmuokkausjaksolle!

  • Valmennuksessa pääpaino on treenaamisessa, puntti on parasta!
  • Valmennuksessa opit harjoittamaan lihaksiasi niin että kohdistus harjoiteltavaan lihakseen tai lihasryhmään on mahdollisimman osuva ja niveliesi kuormitus jää mahdollisimman vähäiseksi
  • Harjoittelu sisältää sekä moninivel- että eristettyjä liikkeitä
  • Harjoittelulla kehität lihaksistoasi sekä fysiikkaasi mahdollisimman tasapainoiseksi
  • Valmennuksessa kiinnitetään huomiota ryhtiin ja keskivartalon vahvuuteen sekä liikkuvuuteen
  • Harjoitussuunnitelman tekemisen ja seurannan tukena on mahdollista käyttää InBody-mittauksia ja Syke Tribe-sovellusta
  • Valmennus ei edellytä sinulta painonpudotusta, voimme kuitenkin halutessasi tarkastella asiaa yhdessä ravintoneuvonnan yhteydessä – valmennuksessa suositaan normaalipainoa ja -rasvaprosenttia

Valmentaja: Laura Kivari, laura.kivari@nullhukka.net, 044 558 8331
Kesto: Pienryhmävalmennuksen kesto on 3 kuukautta (24 tapaamista)
Ajankohta: 14.1-4.4.2019
hiihtolomaviikko (10) on sovittavissa siirrettäväksi valmennuksen loppuun
Tapaamiset: maanantaisin ja torstaisin klo 19-20
Osallistujamäärä: 4-8 henkilöä
Edellytykset osallistumiselle: Perustoimintakykyisyys, ei merkittävää tuki- ja liikuntaelinsairautta. Kokemusta omatoimisesta kuntosaliharjoittelusta.
Hinta: Liikuntakeskus Hukan jäsenelle 249 €/kk, ei-jäsenelle 269 €/kk
(vastaavansisältöinen yksilövalmennus 499 €/kk)
Ilmoittautuminen: allaolevalla lomakkeella tai suoraan laura.kivari@nullhukka.net 10.1.2019 mennessä – tervetuloa aloitustapaamiseen myös ilman ennakkoilmoittautumista! Valmennuspaikkoja vielä jäljellä ennakkoilmoittautujien varaamien paikkojen jäljiltä; ennakkoilmoittautuneet ovat tietenkin etusijalla valmennuspaikkoja varattaessa.
Lataa lisätiedot ja tulostettava valmennusohjelma!

Olemme yksinkertaistaneet ei-jäsenen osallistumista Hukan pienryhmävalmennuksiin! Ei-jäsenen hinta sisältää pääsyn Liikuntakeskus Hukkaan valmennustapaamisten ajaksi. Jos solmit jäsenyyden valmennuksen aikana, maksamasi lisähinta hyvitetään jäsenmaksuissasi. Hukka Xpressin jäsenet maksavat Liikuntakeskus Hukan valmennuksista ei-jäsenen hinnan.

Huomaathan, että ei-jäsenen hinta sisältää pääsyn vain tähän pienryhmävalmennukseen kuuluviin valmennustapaamisiin, ei vapaata käyttöoikeutta Hukkaan koko valmennuksen keston ajaksi.


Ilmoittaudun!

Nimeni*

Sähköpostiosoitteeni*

Puhelinnumeroni*

Olen Hukan jäsen

Tällä ilmoittautumisella en vielä sitoudu valmennusmaksuun 249 €/kk. Aloitustapaaminen 14.1.2019 klo 19 on maksuton – tapaamisen lopuksi päätän solminko valmennussopimuksen, jolloin pääsen heti InBody-mittaukseen lähtötilannekartoitusta varten

Postiosoitteeni laskutusta varten*