OmaHukka on julkaistu!

OmaHukka on julkaistu!

OmaHukka-jäsenosio on nyt avattu hukka.netiin – sieltä löydät muun mahtavan sisällön ohella Hukka Liven eli Hukan etätunnit entistä paremmalla kuvan- ja äänenlaadulla! Lähetykset löytyvät etälukujärjestyksen mukaisesti OmaHukan välilehdeltä Hukka Live.

Liikuntakeskus Hukan jäsenten kutsut on lähetetty tiistaina 28.4. aamupäivän aikana. Sähköpostissa saamiasi ohjeita seuraamalla luot itsellesi OmaHukka-salasanan ja pääset tutustumaan OmaHukan sisältöihin tuossa tuokiossa.

Etätunnit eivät  ole lähimainkaan OmaHukan ainoa sisältö, vaan löydät sieltä liikkumisesi tueksi jo nyt erinomaisen, ja ajan mittaan entistä kattavammaksi päivittyvän kokoelman vinkkejä, oppaita ja treenejä niin tekstinä ja kuvina kuin videotallenteinakin.

Lyhyesti sanottuna OmaHukka on Hukan jäsenyyden digitaalinen lisäosa, joka tarjoaa filosofiamme mukaisesti jotain niin sydämelle, lihaksille kuin mielellekin!

Kutsu on lähetetty sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut meille liittyessäsi Hukan jäseneksi, joten jos et ole saanut kutsua sähköpostiisi, eikä sitä löydy myöskään mahdollisista roskapostikansioistasi, päivitä toimiva sähköpostiosoite jäsentietoihisi tästä.