OmaHukka on nyt HukkaOnline!

OmaHukka on nyt HukkaOnline!

Hukan jäsenille tuttu OmaHukka-palvelu on nyt HukkaOnline! HukkaOnline-palvelu kuuluu edelleen osaksi Hukka-jäsenyyttä, mutta nyt sen voi halutessaan ostaa myös erillisenä jäsenyytenä!

Huomasitko jo, että HukkaOnline-sovellus on nyt myös saatavilla sekä Android- että Apple-laitteilla. HukkaOnline-sovelluksesta löydät helposti ja kätevästi tutut sisällöt HukkaLive-tunneista, tallenteisiin sekä oppaisiin. Lisätiedot ja ohjeet sovelluksen asentamiseen löydät täältä!

Hukan jäsen, puuttuuko sinulta vielä tunnukset HukkaOnline-palveluun? Pääset luomaan ne itsellesi täältä! Jos sinulta löytyy jo tunnukset pääset kirjautumaan palveluun täältä! 

Mikä on HukkaOnline?

HukkaOnline on Hukan digitaalinen jäsenyys, jonka palveluita voit hyödyntää täysin etänä! HukkaOnline –palvelun tavoitteena on auttaa sinua löytämään ne liikunnalliset ja terveyttä edistävät tavat, jotka sopivat elämäntilanteeseesi juuri tällä hetkellä parhaiten.

HukkaOnlinen avulla pääset osallistumaan muun muassa ryhmäliikuntatunneillemme livenä, verkon yli, mistä päin tahansa! Live-tuntien lisäksi HukkaOnline tarjoaa laajan ja monipuolisen treenikirjaston sekä hyvinvointiosaamisen kehittämiseen tähtäävän oppimisalustan. Haluamme on auttaa sinua kasvamaan oman hyvinvointisi parhaaksi asiantuntijaksi!

HukkaOnline on hyvinvointiportaali, joka auttaa sinua  kestävän muutoksen,  paremman elämänlaadun ja tavoitteidesi saavuttamisessa, jokaisessa elämäntilanteessasi. HukkaOnlinen sisällöt tarjoavat niin tietoa, toimintaa, tunnetta, tukea ja rutiineiksi muodostuvia, hyvinvointia edistäviä tapoja.

Ei-jäsen, voit ostaa itsellesi nyt HukkaOnline-jäsenyyden täältä!