HukkaOnline-sovellus on täällä!

HukkaOnline-sovellus on täällä!

Hyviä uutisia, hukkalainen! Nyt voit lisätä HukkaOnline-sovelluksen puhelimeesi ja pääset hyödyntämään HukkaOnlinen sisältöjä entistäkin sujuvammin!

Uusi HukkaOnline-sovellus on nyt saatavilla sekä Android- että Apple-laitteilla. HukkaOnlinen sovelluksesta löydät helposti ja kätevästi tutut sisällöt HukkaLive-tunneista, tallenteisiin sekä oppaisiin. Sovelluksen avulla sinulla on aina HukkaOnline taskussasi, missä ikinä oletkin!

Lisätiedot ja ohjeet sovelluksen asentamiseen löydät alla olevasta linkistä!

Mikä HukkaOnline?

HukkaOnline on Hukan digitaalinen jäsenyys, jonka avulla voit hyödyntää Hukan palveluita täysin etänä! Hukan jäsenenä HukkaOnline-palvelu kuuluu automaattisesti jäsenyyteesi!

HukkaOnline–palvelun tavoitteena on auttaa sinua löytämään ne liikunnalliset ja terveyttä edistävät tavat, jotka sopivat elämäntilanteeseesi juuri tällä hetkellä parhaiten. HukkaOnlinesta näet suorina HukkaLive-lähetyksinä sekä tallenteina suositut ryhmäliikuntatunnit, joiden avulla liikut Hukan ammattilaisten ohjauksessa missä ja milloin vain!  Sisällöistä löydät myös toiminta- ja suorituskyvyn edistämistä tukevaa tietoa, jonka avulla voit kehittyä oman hyvinvointisi parhaaksi asiantuntijaksi.

HukkaOnline sisältää mm.:

  • Yli 30 HukkaLive-tuntia viikossa Hukan ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä!
  • Ryhmäliikunta tallenteita
    • Funkkistreeniä, Fit&Dancea, RPV:tä, Venyttelyä, Pilatesta, Rentoutusta, Joogaa sekä kotitreenejä
  • Liikunta-alan ammattilaisten webinaareja
  • Tietoa oman hyvinvoinnin kehittämiseksi
    • Opi ravitsemuksesta, stressin hallinnasta, palautumisesta, kehittävästä harjoittelusta sekä muutoksen tekemisestä
  • Oppaita; mm. kattava Lihaskunto Hukassa -kuntosaliopas!

Kirjaudu OmaHukkaan täältä!