HukkaOnline-webinaari: Jutta ja Juha Larm 12.8. – Jotain sydämelle: Tee mitä rakastat – rakasta mitä teet

HukkaOnline-webinaari: Jutta ja Juha Larm 12.8. – Jotain sydämelle: Tee mitä rakastat – rakasta mitä teet

Liikuntakeskus Hukan jäsenille ilmainen webinaarisarja jatkuu 12.8. klo 19 Hukan liikkumisen filosofiasta ammentavalla teemalla Jotain sydämelle: Tee mitä rakastat – rakasta mitä teet.

Kolmannen webinaarin vetää Jutta ja Juha Larm. Jutan ja Juhan luennolla pureudutaan meitä jokaista koskettaviin asioihin: stressiin, ajanhallintaan, itsensä johtamiseen, läsnäolotaitoihin ja oman elämän haltuun ottamiseen.

Jutta Larm (ent. Gustafsberg) on pitkän linjan hyvinvointiyrittäjä, personal trainer, fitness-urheilija, seksuaaliterapeutti ja luennoitsija. Juha Larm on ihmislähtöisen palvelukehityksen asiantuntija. Hän on luonnosta energiaa ammentava seikkailija, joka haluaa auttaa ihmisiä kasvamaan ja oppimaan.

Kirjaudu siis HukkaOnline-tilillesi keskiviikkona 12.8. klo 19 mennessä ja nappaa Jutan ja Juhan vinkit talteen! Ellet ehdi ruudun ääreen ajoissa, ei hätää – webinaari tulee Liikuntakeskus Hukan jäsenten iloksi HukkaOnlineen myös jälkitallenteena.

Webinaarisarja alkoi Joosua “Jope” Visurin vetämänä teemalla Jotain lihaksille ja jatkui PT-Peipon webinaarilla Jotain mielelle. Jotain lihaksille, jotain mielelle ja jotain sydämelle ovat Hukan liikkumisen filosofian kolme peruskiveä. Voit tutustua aiheeseen tarkemmin HukkaOnlinen osiossa Filosofiamme.