HukkaOnline-webinaari: Joosua Visuri 14.5. – jotain lihaksille!

HukkaOnline-webinaari: Joosua Visuri 14.5. – jotain lihaksille!

Taas lisää jäsenetuja hukkalaisille: käynnistämme 14.5. klo 18 HukkaOnlinessa jäsenille täysin ilmaisen webinaarisarjan Hukan liikkumisen filosofiasta ammentavalla teemalla Jotain lihaksille: Parempia tuloksia kehonpainoharjoittelulla liity webinaariin tästä.

Luentokokonaisuus sisältää 30 minuutin mittaisen luennon + 30 minuutin ohjatun kehonpainotreenin.

Webinaarin vetää liikunta-alan moniottelija Joosua “Jope” Visuri; hän on Trainer4Youn PT-kouluttaja, kunto-ohjaaja, tietokirjailija (100 parasta vatsalihasliikettä ja Limitless – riko rajasi) ja YouTube -kanavan Ristiote toinen perustaja, muun muassa. 

Kirjaudu siis HukkaOnline-tilillesi torstaina 14.5. klo 18 mennessä ja poimi treeniisi Jopen huippuvinkit! Jos et kuitenkaan jostain syystä ehdi mukaan webinaariin klo 18 alkaen, ei hätää! Webinaari tallennetaan ja on katseltavissa myös myöhemmin HukkaOnlinen kautta.

Webinaarisarja jatkuu muiden liikunta-alan starojen johdolla 25.5. klo 18 teemalla Jotain mielelle ja myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana teemalla Jotain sydämelle. Jotain lihaksille, jotain mielelle ja jotain sydämelle ovat Hukan liikkumisen filosofian kolme peruskiveä. Voit tutustua aiheeseen tarkemmin HukkaOnlinen osiossa Filosofiamme.

Hukka Xpress -jäsen: maksuttoman HukkaOnline-tutustumisjaksosi ansiosta Jopen 14.5. webinaari on vapaasti myös sinun katsottavissasi! Tutustumisjaksosi päättyy 17.5., jonka jälkeen HukkaOnline-jäsenyytesi jatkuu hieman tämänhetkistä rajoitetumpana. Muun muassa webinaarisarjan seuraavat lähetykset ja Hukka Live -tunnit poistuvat silloin HukkaOnline-palveluidesi valikoimasta. Tiedotamme pian mahdollisuudesta hankkia pysyvät HukkaOnline-käyttöoikeudet myös ilman Liikuntakeskus Hukan jäsenyyttä – pysy siis kuulolla!