HukkaOnline-webinaari: Laura Peippo 25.5. – jotain mielelle!

HukkaOnline-webinaari: Laura Peippo 25.5. – jotain mielelle!

Liikuntakeskus Hukan jäsenille ilmainen webinaarisarja jatkuu 25.5. klo 18 Hukan liikkumisen filosofiasta ammentavalla teemalla Jotain mielelle: Mikä tässä elämässä oikeasti on tärkeää ja merkityksellistä?

Webinaarin vetää Laura Peippo – 29-vuotias yrittäjä, äiti, valmentaja, puhuja ja ennen kaikkea elämän makuisen elämän eläjä, jonka suuri intohimo on saada ihmisiä havahtumaan!

Onko parsakaali ja pakaran pumppaus tie onnelliseen elämään? Luennolla paneudumme elämän tärkeimpiin asioihin ja pysähdytään omien arvojemme äärelle.

Kirjaudu siis HukkaOnline-tilillesi maanantaina 25.5. klo 18 mennessä ja uppoudu Laura Peipon kanssa elämän olennaisimpiin kysymyksiin! Ellet ehdi ruudun ääreen ajoissa, ei hätää – webinaari tulee Liikuntakeskus Hukan jäsenten iloksi HukkaOnlineen myös jälkitallenteena.

Webinaarisarja alkoi Joosua “Jope” Visurin vetämänä teemalla Jotain lihaksille ja jatkuu PT-Peipon jälkeen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana teemalla Jotain sydämelle. Jotain lihaksille, jotain mielelle ja jotain sydämelle ovat Hukan liikkumisen filosofian kolme peruskiveä. Voit tutustua aiheeseen tarkemmin HukkaOnlinen osiossa Filosofiamme.

Hukka Xpress -jäsen: Kokeilujaksosi täyden HukkaOnlinen parissa päättyi 17.5. ja käytössäsi on nyt hieman rajattu HukkaOnline Xpress -palvelu, joten Laura Peipon webinaari ei näy sinulle. Jos olet kiinnostunut pian avautuvasta mahdollisuudesta päivittää HukkaOnline-jäsenyyteesi jälleen täydet käyttöoikeudet, ilmoittaudu HukkaOnline-postituslistallemme tästä!