OmaHukka-webinaari: Laura Peippo 25.5. – jotain mielelle!

OmaHukka-webinaari: Laura Peippo 25.5. – jotain mielelle!

Liikuntakeskus Hukan jäsenille ilmainen webinaarisarja jatkuu 25.5. klo 18 Hukan liikkumisen filosofiasta ammentavalla teemalla Jotain mielelle: Mikä tässä elämässä oikeasti on tärkeää ja merkityksellistä?

Webinaarin vetää Laura Peippo – 29-vuotias yrittäjä, äiti, valmentaja, puhuja ja ennen kaikkea elämän makuisen elämän eläjä, jonka suuri intohimo on saada ihmisiä havahtumaan!

Onko parsakaali ja pakaran pumppaus tie onnelliseen elämään? Luennolla paneudumme elämän tärkeimpiin asioihin ja pysähdytään omien arvojemme äärelle.

Kirjaudu siis OmaHukka-tilillesi maanantaina 25.5. klo 18 mennessä ja uppoudu Laura Peipon kanssa elämän olennaisimpiin kysymyksiin! Ellet ehdi ruudun ääreen ajoissa, ei hätää – webinaari tulee Liikuntakeskus Hukan jäsenten iloksi OmaHukkaan myös jälkitallenteena.

Webinaarisarja alkoi Joosua “Jope” Visurin vetämänä teemalla Jotain lihaksille ja jatkuu PT-Peipon jälkeen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana teemalla Jotain sydämelle. Jotain lihaksille, jotain mielelle ja jotain sydämelle ovat Hukan liikkumisen filosofian kolme peruskiveä. Voit tutustua aiheeseen tarkemmin OmaHukan osiossa Filosofiamme.

Hukka Xpress -jäsen: Kokeilujaksosi täyden OmaHukan parissa päättyi 17.5. ja käytössäsi on nyt hieman rajattu OmaHukka Xpress -palvelu, joten Laura Peipon webinaari ei näy sinulle. Jos olet kiinnostunut pian avautuvasta mahdollisuudesta päivittää OmaHukka-jäsenyyteesi jälleen täydet käyttöoikeudet, ilmoittaudu OmaHukka-postituslistallemme tästä!