Oulu Pride 2018 -tapahtumayhteistyö

Oulu Pride 2018 -tapahtumayhteistyö

Hukan Oulu Pride 2018 -ohjelma on julkaistu! Tapahtumat ovat osa Hukan pääyhteistyökumppanuutta Priden kanssa.

Hukka on ylpeä siitä, että voi tarjota jäsentensä käyttöön yli 10 000 sisäliikuntaneliötä, kolme eri kuntosalia, reilusti yli 100 viikkotuntia ohjattua ryhmäliikuntaa, pallo- ja mailapelit, henkilökohtaisen valmennuksen palvelut ja viihtyisät palautumis- ja virkistystilat.

Mutta ennen kaikkea Hukka on ylpeä yhteisöstään, johon jokainen toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi kunnostaan, painostaan, liikuntatottumuksistaan, ihonväristään, sukupuolisesta suuntautumisestaan ja sukupuoli-identiteetistään riippumatta.

Hukan toimintaa ohjaa ajatus siitä, että liikunnan ilo kuuluu kaikille. Siksi myös päätös ryhtyä Oulu Priden päätukijaksi oli Hukalle luonteva. Vietetään yhdessä huikea Pride-viikko 18.–22.7.!

Hukan Pride-ohjelma

Hukan ohjelmaosuudet lisätään pian myös Priden sivuille, mutta sinulle ne tässä jo hieman etukäteen. Ulkotreeneihin on vapaa pääsy kaikilla, sisätreeneihin pääsevät Hukan jäsenet sekä Pride-osallistujat. Tervetuloa!

ke 18.7. klo 14.45–15.30
Puistovenyttely

Rentouttava Pride-puistovenyttely Tuiran rannalla. Tästä venyttelystä ehtii vielä mukavasti löylyihin Kesän Saunaan! Ota venyttelytunnille oma jumppamatto tai pyyhe alustaksi, vesipullo ja mukavat vaatteet. Ohjaajana Maija Niva.
 

to 19.7. klo 12–13
Ulkotreenit

Siirrytään ulos treenaamaan! Kokoontuminen Liikuntakeskus Hukan (Isokatu 99) vastaanotossa. Tässä kiertoharjoittelutreenissä tulee varmasti hiki, joten ota mukaasi reilusti vettä – äläkä unohda aurinkorasvaa! Paikkoja tunnille on rajallinen määrä, ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Sään ollessa epäsuotuisa siirrämme treenin Hukan sisätiloihin. Jos haluat käyttää Hukan pukutiloja ennen ja jälkeen treenin esimerkiksi treenikassin säilytystä varten, otathan mukaasi oman lukkosi kaappia varten. Ohjaajana Roosa Nevalainen.
 

pe 20.7. klo 16–17
Pride-Cycling

Tällä sisäpyöräilytunnilla on menevää musaa ja huippumeininki! Tälle(kin) Hukan tunnille voi pukeutua Priden iloisen väripaletin mukaisesti. Jos haluat käyttää Hukan pukutiloja ennen ja jälkeen treenin esimerkiksi treenikassin säilytystä varten, otathan mukaasi oman lukkosi kaappia varten. Ohjaajana Marko Merikukka.
 

su 22.7. klo 12–13
Zumba!

Tervetuloa tanssimaan Zumban tahtiin! Tälle tunnille kannattaa varustautua vesipullolla ja sisätreenikengillä – pärjäät silti hyvin pelkillä sukillakin. Paikkoja tunnilla on rajoitettu määrä. Jos haluat käyttää Hukan pukutiloja ennen ja jälkeen treenin esimerkiksi treenikassin säilytystä varten, otathan mukaasi oman lukkosi kaappia varten. Ohjaajana Kaisa Takatalo.