Oulu Pride 2021 -tapahtumayhteistyö!

Oulu Pride 2021 -tapahtumayhteistyö!

Hukan Oulu Pride 2021-ohjelma on julkaistu! Tapahtumat ovat osa Hukan pääyhteistyökumppanuutta Priden kanssa.

Hukka on ylpeä siitä, että voi tarjota jäsentensä käyttöön yli 10 000 sisäliikuntaneliötä johon sisältyy kuntosalit, ryhmäliikuntatunnit, pallo- ja mailapelit, hirsi- ja infrapunasaunat sekä tietysti ilmainen jäsenkahvi Kahvila Hukasta!

Mutta ennen kaikkea Hukka on ylpeä yhteisöstään, johon jokainen toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi kunnostaan, painostaan, liikuntatottumuksistaan, ihonväristään, sukupuolisesta suuntautumisestaan ja sukupuoli-identiteetistään riippumatta.

Hukan toimintaa ohjaa ajatus siitä, että liikunnan ilo kuuluu kaikille. Siksi myös päätös ryhtyä Oulu Priden päätukijaksi oli Hukalle luonteva. Vietetään yhdessä huikea Pride-viikko 2.–8.8.!

Hukan Pride-ohjelma

Toivotamme Pride-osallistujat tervetulleiksi seuraaville tunneille hintaan 2 €. Tunneille ilmoittautuminen tapahtuu Hukan vastaanotossa aikaisintaan 1,5 tuntia ennen tunnin alkua. Nappaa mukaasi ainakin juomapullo, pieni hikipyyhe, treenikengät sekä mukavat treenivaatteet. Mikäli haluat käyttää Hukan pukutiloja ennen ja jälkeen treenin esimerkiksi treenikassin säilytystä varten, otathan mukaasi oman lukkosi kaappia varten. Tervetuloa!

Hukan jäsenenä sinulla  on automaattisesti pääsy tunneille. Halutessasi voit myös pukeutua Pride-teeman mukaisesti ja olla mukana Hukan Pride-juhlinnassa!

Maanantaina 2.8. klo 17.15 BODYPUMP

Les Mills BodyPump on musiikin tahtiin tehtävää voimaharjoittelua, joka vahvistaa kehoasi. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat treenata kehon suurimpia lihasryhmiä yhden tunnin aikana. Ohjaajana Marko Merikukka.

Keskiviikkona 4.8. klo 17.30 BODYBALANCE

Les Mills BodyBalance on hienovarainen yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta, joka auttaa keskittymään ja rauhoittumaan. Hallitun hengityksen, keskittymisen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien avulla tunnilla harjoitetaan voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Ohjaajana Johanna Ojala-Kinnunen.

Sunnuntaina 8.8. klo 17.15 SH’BAM

Les Mills SH’BAM on tanssitunti, jonka yksinkertaiset, mutta kuuman trendikkäät tanssiliikkeet tekevät siitä täydellisen tavan kohottaa kuntoa ja samalla voit päästää sisäisen tähtesi vapaaksi – vaikka tanssi ei olisikaan lajisi. Liikkeitäsi tahdittaa listaykkösiksi nousseet biisit, yökerhojen tanssi- musiikki, klassikkokappaleiden remix-versiot ja modernit latinorytmit. Ohjaajana Tarja Väisänen.

Sunnuntaina 8.8. klo 18.15 BODYCOMBAT

Les Mills BodyCombat on tunti, jossa on paljon voimaa ja energiaa. Haasta kuviteltu vastustajasi käyttäen tekniikoita eri taistelulajeista (karate, taekwondo, nyrkkeily, capoeira) ja kuluta samalla runsaasti energiaa. Ohjaajana Marko Merikukka.