Päivitetyt nettivarauskäytännöt

Päivitetyt nettivarauskäytännöt

Kuten ehkä jo tiesitkin, käytössämme on tällä hetkellä Hukan palloilijoille jo entuudestaan tuttu nettivarausjärjestelmä myös ryhmäliikuntatunneilla. Tähän syynä ovat ryhmäliikuntatuntien kapasiteettirajoitukset, jotka ovat toistaiseksi vielä välttämättömiä taataksemme mahdollisimman turvalliset treeniolosuhteet  myös ryhmäliikuntatunneilla.

Olemme päivittäneet hieman varauskäytäntöjämme, jotta järjestelmä palvelisi parhaalla mahdollisella tavalla ja kapasiteettirajoituksista huolimatta mahdollisimman moni halukas pääsisi nauttimaan niin ryhmäliikunnasta kuin palloilusta. 

 

Kysymyksiä ja vastauksia nettivarauksesta:

 

Tunnukset ja varaaminen


Voinko varata tunteja netistä?

Varaustunnusten käyttö edellyttää aktiivista Hukka-jäsenyyttä. Tauolla oleva tai vuokrattu Hukka-jäsenyys eivät oikeuta nettiajanvaraukseen.

Vuokrakorttilaiset voivat varata palloiluvuoroja suoraan Hukan vastaanotosta ja kunkin ryhmäliikuntatunnin kapasiteetista 30 % on edelleen varattavissa vain vastaanotosta saapumisjärjestyksessä. Varausaika ryhmäliikuntatunneille alkaa tuttuun tapaan 1,5 h ennen tunnin alkua.


Mistä saan käyttäjätunnuksen ja salasanan varauspalveluun?

Käyttäjätunnus varausjärjestelmään on Hukkaan ilmoittamasi sähköpostiosoite.

Oletussalasanasi on syntymävuotesi ja -kuukautesi muodossa vvkk – suosittelemme, että vaihdat salasanasi ensimmäisellä käyttökerrallasi. Epäselvissä tilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostin välityksellä info@nullhukka.net tai vastaanottoomme p. 08 4152 2000.


Montako varausta voi olla kerrallaan?

Käytettävissäsi on yhteensä 3 varausta kerrallaan, jotka voit käyttää haluamallasi tavalla seuraavin rajoituksin:

    • Pallopelit: 1 varaus/laji
    • Fatbike: 1 varaus
    • Ryhmäliikunta: enintään 3 varausta
      (Näin poikkeusoloissa toivomme kuitenkin, että varaat vain yhden ryhmäliikuntatunnin kerrallaan, jotta kaikki halukkaat pääsevät nauttimaan ryhmäliikunnasta.)

Voinko varata puolisolleni/lapselleni vuoroja omilla tunnuksillani?

Et voi, tunnukset ovat henkilökohtaiset, eikä niitä saa luovuttaa edes perheenjäsenten käyttöön. Varsinainen jäsen on aina vastuussa mahdollisista väärinkäytöksistä.


Voivatko HukkaJuniori-jäsenet tehdä itse varauksia netistä?

Tammikuusta 2021 lähtien myös HukkaJuniori-jäsenillä on mahdollisuus saada nettivaraustunnukset käyttöönsä. Nyt 8–11-vuotiaat voivat varata palloiluvuoroja ja 12–15-vuotiaat ryhmäliikuntatunteja sekä palloiluvuoroja omilla tunnuksillaan. Tunnusten luomiseen tarvitaan juniorin oma sähköpostiosoite ja jäsenkortti tulee olla noudettuna. Pyynnöt HukkaJuniorin varaustunnusten aktivoimiseksi voi laittaa osoitteeseen info@nullhukka.net.


Miten lunastan varaukseni?

Niin ryhmäliikunta- kuin palloiluvaraukset tulee henkilökohtaisesti kuitata lunastetuiksi sisäänkirjautumisen yhteydessä. Netistä varattu vuoro näkyy kirjautumisen yhteydessä kosketusnäytöllä harmaana palkkina ja ilmottautuminen tapahtuu sitä koskettamalla. Jos sinulla on useampi ryhmäliikuntatunti varattuna, näkyy harmaassa palkissa myös vaihtoehto “tulosta kaikki”, jolloin saat liput kaikkille tunneille kerralla.


Mihin mennessä varaus tulee lunastaa?

Netistä tehdyt ryhmäliikuntavaraukset tulee lunastaa vastaanotossa viimeistään 10 minuuttia ennen varatun tunnin alkua. Palloiluvuorot tulee kuitata viimeistään ennen varatun vuoron alkua. Jos tulet myöhässä tai aamun ensimmäiselle palloiluvuorolle, kerro siitä vastaanottoon niin henkilökuntamme kirjaa sinut manuaalisesti sisään. Näin vältämme  turhat diskaus-merkinnät varausjärjestelmässä.


Näenkö jostain omat varaukseni tai diskatut eli menneet lunastamattomat varaukseni?

Kyllä, voit tarkastella varauksiasi kirjauduttuasi sisään kohdasta “Omat varaukset”.


Milloin varatut vuorot tulee viimeistään perua?

Ryhmäliikuntavaraus on peruttava viimeistään 60 minuuttia ennen. Paikkojen jonotus ryhmäliikuntatunneille sulkeutuu 90 minuuttia ennen tunnin alkua eli samaan aikaan, kun tunti ilmestyy vastaanoton näytölle. Viime hetkellä jonosta paikan saaneiden tulee perua paikkavaraus viimeistään 45 minuuttia ennen tunnin alkua.

Palloiluvaraus tulee perua viimeistään 45 min ennen vuoron alkua.


Mitä, jos unohdan perua varaukseni?

Kolmannesta lunastamattomasta tai perumattomasta (eli diskatusta) vuorosta varausoikeus sulkeutuu. Varausoikeuden saa takaisin käyttöön maksamalla 20 euron sakkomaksun vastaanottoomme.


Mitä jos tulen myöhässä?

Ryhmäliikuntavaraukset säilyvät edelleen nähtävissä, vaikka et ehtisi lunastaa varaustasi 10 minuuttia ennen sen alkamista. Kuitenkin paikka vapautuu myös muiden lunastettavaksi 10 minuuttia ennen tunnin alkua, jolloin joku paikan päällä odottava voi napata paikkasi– varmista siis paikkasi tunnilla lunastamalla varauksesi 10 minuuttia ennen tunnin alkua!

Jos tulet myöhässä tai aamun ensimmäiselle palloiluvuorolle, kerro siitä vastaanottoon niin henkilökuntamme kirjaa sinut manuaalisesti sisään. Näin vältämme  turhat diskaus-merkinnät varausjärjestelmässä.


Peruuntuvatko varatut vuoroni automaattisesti, jos laitan jäsenyyteni tauolle?

Eivät, vuorot tulee perua jokatapauksessa. Jos jäsenyytesi on tauolla, mutta olet ehtinyt ennen tauolle laittoa tehdä varauksia, tulee sinun joko poistaa varaukset netin kautta ennen kuin tauko alkaa tai jos tauko on jo alkanut, voit perua ne soittamalla vastaanottoomme p. 08 4152 2000.

 

 

Ryhmäliikunta


En halua tehdä varauksia ryhmäliikuntatunneille netistä, onko mitään muuta vaihtoehtoa?

Kunkin ryhmäliikuntatunnin kapasiteetista 30 % on edelleen varattavissa vain vastaanotosta saapumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen vastaanotossa on mahdollista tuttuun tapaan aikaisintaan 1,5 tuntia ennen tunnin alkua.


Mistä tiedän ovatko kaikki paikat tunnille jo varattu? Voinko jonottaa paikkaa?

Kun kaikki varattavissa olevat paikat on varattu, varauspainikkeen tilalle tulee teksti JONOTA. Tällöin voit lisätä itsesi jonottamaan vapautuvaa paikkaa tunnille.

Jos paikka vapautuu, niin ensimmäinen jonossa oleva lisätään tunnille ja hän saa asiasta tiedon sekä tekstiviestillä että sähköpostilla. Jos sait jonosta paikan, mutta et pääsekään paikalle, tulee paikkavaraus tunnille perua viimeistään 45 minuuttia ennen tunnin alkua.


Voinko laittaa itseni jonoon, vaikka minulla olisi jo kolme varausta?

Kyllä voit, et kuitenkaan voi saada paikkaa tunnilla ennen kuin yksi aiemmin tehdyistä varauksista on käytetty tai poistettu.


Miksi järjestelmän varauspainikkeet ovat välillä näkyvillä ja välillä ei?

Ajanvarausjärjestelmässä VARAA-painikkeet eivät ole aktiivisena, jos sinulla on jo 3 aiemmin tehtyä varausta. 


Mikään ylläolevista ei vastannut kysymykseeni, mitä teen?

Epäselvissä tilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@nullhukka.net.