Pienryhmävalmennus: painonhallinta 12.9. alkaen

Pienryhmävalmennus: painonhallinta 12.9. alkaen

Onko painosi lähtenyt kuin varkain hiipimään ylöspäin ja onko nyt tullut aika laittaa nousulle stoppi? Vai jojoileeko painosi edestakaisin ja pudotetut kilot tulevat aina vain takaisin ja ylikin? Jos jokin näistä täsmää sinuun ja haluat vihdoin päästä lopullisesti liikakiloista eroon, tämä valmennus on todennäköisesti suunnattu juuri sinulle!

Valmennuksessa on tarkoitus kartoittaa sinulle sopivat tavoitteet niin valmennusjakson ajalle kuin myös sen jälkeen. Valmennus ei ole oikotie onneen, mutta tämä on loistava startti elämäntapamuutoksen aloittamiselle! Tässä valmennuksessa pyrimme löytämään juuri sinulle oikean reitin kohti keveämpää elämää!

Valmennuksessa käymme läpi teoriatietoa, teemme käytännön harjoitteita sekä hyödynnämme psyykkistä valmennusta saavuttaaksemme pysyvät tulokset ja elämäntapamuutokset. Psyykkinen valmennus toteutetaan niin keskusteluna kuin kirjallisillakin tehtävillä. Keskusteluihin osallistuminen on vapaaehtoista ja kirjalliset harjoitteet ovat lähinnä sinua itseä varten tehtäviä, joten ne säilyvät vain omassa tiedossasi, mikäli niin haluat.

Valmennusjakson aikana saat omaan käyttöösi kaksi erilaista kuntosaliohjelmaa (lähtökohtaisesti ohjelma on 1-jakoinen koko kehon kuntosaliharjoitus). Teemme valmennusjakson aikana myös toiminnallisen-, kahvakuula-, kehonhuolto- sekä sykeharjoituksen.

Ravitsemusta tarkastelemme valmennuksen aikana ravintoneuvonnan ja ruokapäiväkirjojen avulla. Pyrimme kartoittamaan tarpeellisia muutoskohtia, joihin voisimme suhteellisen helposti vaikuttaa. Ruokailutottumusten muuttamisessa on oleellista tunnistaa mahdollisesti muutosprosessin esteenä olevat sudenkuopat, joihin perehdymme valmennuksessa psyykkisen valmennuksen keinoin.

Tule siis oppimaan, treenaamaan ja motivoitumaan ryhmässä, osallistu monipuoliseen painonhallinta-valmennukseen!

Valmentaja: Laura Kivari, laura.kivari@nullhukka.net, 0445588331
Ajanjakso: 12.9 – 5.12.2018 (huom. 31.10. ei tapaamista). Yhteensä 12 tapaamiskertaa.
Tapaamiset: keskiviikkoisin klo 19.00-20.00
Hinta: 99€ / kk (yht. 297 €)
Ryhmäkoko: 4-8 hlöä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: ma 10.9.2018

Katso valmennuksen tapaamiskohtainen sisältö täältä!

Huomaathan, että Hukan pienryhmävalmennusten hyödyntäminen edellyttää Liikuntakeskus Hukan jäsenyyttä, vuokrajäsenyyttä tai päiväjäsenyyden kullekin tapaamispäivälle. Hukka Xpressin jäsenyys ei automaattisesti oikeuta Hukan ryhmävalmennuksiin.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudun vireyttä & keveyttä -pienryhmään 7.2.:

Nimeni*

Sähköpostiosoitteeni*

Puhelinnumeroni*

Olen Hukan jäsen
En ole Hukan jäsen

Sitoudun valmennusmaksuun (Jäsen: 159 €/hlö/kk x 4 kk tai ei-jäsen: 179 €/hlö/kk x 4 kk )*

Postiosoitteeni laskutusta varten*