Pienryhmävalmennus: Salistartti naisille 14.3. alkaen

Pienryhmävalmennus: Salistartti naisille 14.3. alkaen

Tervetuloa mukaan naisten kuntosalikurssille 14.3. alkaen! Kurssilla tutustutaan kuntosalilaitteiden käyttöön ja saat aloittelijalle sopivan helposti toteutettavan kuntosaliohjelman, jolla parannat kuntoa, kehonkoostumusta ja hyvinvointia.

Kurssin neljällä tapaamiskerralla käymme läpi kaikki kuntosaliharjoittelun kannalta oleelliset asiat: laitteiden ja painojen käyttö, tehokkaat lämmittelyt ja treeniohjelmat. Pienessä ryhmässä saat henkilökohtaista ohjausta ja jätämme tilaa kysymyksille.

Kurssi on erittäin hyvä startti kuntosaliharrastukselle ja sen jälkeen voit tehdä luottavaisin mielin tehokasta ja turvallista kuntosaliharjoittelua, jolla saat tuloksia.

Ohjaajana personal trainer, fysioterapeutti Minja Ikonen.

Kesto: 1 kuukausi, 4 tapaamista.
Ajankohta: 14.3.–4.4., tapaamiset keskiviikkoisin klo 18–19
Hinta: 99 €/hlö
Ilmoittautumiset: sähköpostilla minja.ikonen@nullhukka.net tai alla olevalla lomakkeella
Valmentaja: Fysioterapeutti, personal trainer Minja Ikonen, 044 521 2964

  1. Tapaamiskerta: Käydään läpi tärkeimmät kuntosalilaitteet ja niiden käyttö naisten salilla. Opetellaan tärkeimmät venytysliikkeet. Treeniohjelma 1:n läpikäynti
  2. Tapaamiskerta: Käydään läpi ison kuntosalin laitteita ja niiden käyttöä. Tarvittaessa opetellaan myös lämmittelylaitteiden käyttöä. Treeniohjelma 2:n läpikäynti
  3. Tapaamiskerta: Kiertoharjoittelu isolla kuntosalilla.
  4. Tapaamiskerta: Toiminnallinen treeni.

Huomaathan, että Hukan pienryhmävalmennusten hyödyntäminen edellyttää Liikuntakeskus Hukan jäsenyyttä, vuokrajäsenyyttä tai päiväjäsenyyden kullekin tapaamispäivälle. Hukka Xpressin jäsenyys ei automaattisesti oikeuta Hukan ryhmävalmennuksiin.

Ilmoittaudu valmennukseen!

Nimeni*

Sähköpostiosoitteeni*

Puhelinnumeroni*

Olen Hukan jäsen

Sitoudun valmennusmaksuun (99 €)*

Postiosoitteeni laskutusta varten*