Pikku-Hukan kesäleirit 2017

Pikku-Hukan kesäleirit 2017

Pikku-Hukan hauskat kesäleirit tulevat 5.–9.6. ja 12.–16.6. – tutustu ohjelmaan ja ilmoita lapsesi mukaan hyvissä ajoin, jotta hän varmasti ehtii mukaan!

  • Kesäleirit soveltuvat 6–10-vuotiaille.
  • Tuothan lapsellesi omat eväät mukaan! Hukan vastaanotosta voi ostaa halutessaan välipalaa.
  • Kumpikin leiri kestää maanantaista perjantaihin, klo 9–15 kunakin päivänä.
  • Voit joko varata viikon 5.–9.6., viikon 12.–16.6. tai molemmat, tai tuoda lapsesi hoitoon päivähinnalla yksittäisinä päivinä leirien käynnissäoloaikoina.
  • Viikon 5.–9.6. leirin järjestyminen on varmistunut, tervetuloa mukaan!
  • Viikon 12.–16.6. leirin järjestyminen on varmistunut, tervetuloa mukaan!
  • Hinta Hukan jäsenen lapselle: 35 €/päivä tai 150 €/viikko (halutessasi laskutusmahdollisuus).
  • Hinta ei-jäsenen lapselle: 50 €/päivä tai 230 €/viikko (maksu Hukan vastaanottoon).
  • Tuothan lapsellesi sisä- ja ulkoiluvaatteet! Ulkoilut säävarauksella.

Maanantai 5.6. ja 12.6.
Päivä alkaa mukavasti askartelun merkeissä Pikku-Hukan ohjaajien kanssa. Tämän jälkeen siirrytään ulos leikkimään lasten toiveleikkejä. Leikkien jälkeen on hyvin aikaa syödä omia eväitä. Ruoka laskeutuu samalla kun lapset saavat vapaasti leikkiä ja oleskella Pikku-Hukan tiloissa. Iltapäivä jatkuu vielä mukavasti askartelujen parissa.

Tiistai 6.6. ja 13.6.
Ohjaajamme lähtevät lasten kanssa ulkoilemaan ja leikkimään raittiiseen ulkoilmaan! Leikkien jälkeen saavutaan takaisin Pikku-Hukkaan syömään omia eväitä. Vapaan oleskelun jälkeen iltapäivällä siirrytään venyttelytunnille, jonka vetävät loistavat Pikku-Hukan ohjaajamme!

Keskiviikko 7.6. ja 14.6.
Keskiviikko alkaa reippaasti: alkuun lämmitellään lihakset eri leikkien avulla, jonka jälkeen siirrytään ohjattuun tanssituntiin. Tanssitunnin jälkeen evästetään ja siirrytään Pikku-Hukan tiloihin pelaamaan ja leikkimään. Iltapäivällä pelit jatkuvat ulkona rantalentopallon muodossa.

Torstai 8.6. ja 15.6.
Aamupäivä on täynnä akrobatiaa ja telinevoimistelua! Lapset pääsevät leikkimään ja taituroimaan Movement-studioon. Tämän jälkeen on hyvä hetki ladata akkuja ja syödä eväitä. Iltapäivästä järjestetään Pikku-Hukassa leiridisco, jossa tarjolla on Mehukatti-boolia.

Perjantai 9.6. ja 16.6.
Perjantaina pidetään leiriolympialaiset! Viikko huipentuu leikkimielisiin olympialaisiin, jossa pääsee haastamaan itsensä. Jokainen leiriläinen saa yllätyspalkinnon olympialaisten päätteeksi. Olympialaisten välissä levähdetään, syödään ja leikitään yhdessä Pikku-Hukan tiloissa.

Ilmoittaudu leirille tai kysy lisää Pikku-Hukasta 08 4152 2002
tai Essiltä essi.kela@nullhukka.net, 08 4152 2014.

Sitovat ilmoittautumiset maanantaihin 29.5.2017 mennessä!