Pikku-Hukka avaa ovensa 26.4. alkaen!

Pikku-Hukka avaa ovensa 26.4. alkaen!

Mahtavia uutisia pikkuhukkalaisille sekä vanhemmille! Pitkän tauon jälkeen Pikku-Hukka avaa ovensa jälleen 26.4. klo 16 alkaen ja on jatkossa avoinna jälleen normaalisti maanantaista torstaihin klo 16–20 ja lauantaisin klo 9.30–15.30!

Tämän lisäksi otamme käyttöön paljon toivotun sähköisen ajanvarauksen, joten nyt voit varata lapsellesi paikan Pikku-Hukasta myös kätevästi suoraan netistä uuden ajanvarauksen kautta! Sähköinen ajanvaraus aukeaa maanantaina 26.4. klo 8, jonka jälkeen kalenteriin avautuu näkyville vapaita aikoja Pikku-Hukkaan.

Ajanvarauspalveluun et tarvitse erillisiä tunnuksia. Ajanvaraukseen liittyvissä ongelmissa voitte olla yhteydessä Pikku-Hukan numeroon 08 4152 2002 (puhelin on auki poikkeuksellisesti 26.4. koko päivän klo 8–20 ja jatkossa Pikku-Hukan aukioloaikoina). Sähköisen ajanvarauksen lisäksi voit jatkossakin varata ajan myös suoraan puhelimitse Pikku-Hukan aukioloaikoina numerosta 08 4152 2002.

Poikkeusaukiolot toukokuussa:

1.5. suljettu (vappu)
13.5. suljettu (helatorstai)

Toimenpiteet Pikku-Hukassa koronaviruksen ehkäisemiseksi:

  • Lapsimäärää on rajoitettu ja Pikku-Hukassa voi viettää aikaa yhtäaikaisesti enimmillään 10 lasta.
  • Olemme porrastaneet lasten saapumisaikoja Pikku-Hukkaan ja pyydämme huomioimaan turvavälit muihin perheisiin tuodessanne lasta hoitoon.
  • Aloitamme jokaisen käynnin käsienpesulla.
  • Pallomeri on toistaiseksi poissa käytöstä hygieniasyiden vuoksi.
  • Ohjaajamme käyttävän kasvomaskeja aina Pikku-Hukan ollessa avoinna. Lapsella kasvomaski ei ole pakollinen, mutta halutessanne myös lapsenne voi käyttää kasvomaskia.
  • Vain täysin terveet lapset voivat tulla lastenhoitoon. Jos lapsi on liian sairas kouluun tai päiväkotiin, on hän myös liian kipeä tulemaan Pikku-Hukkaan.
  • Omien lelujen ja ruuan tuominen Pikku-Hukkaan on kielletty